WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË

Greenworks 40 volt Accu Cirkelmaaier 35 cm G40LM35K2 (incl 2.0Ah accu & lader)

€ 318,00

€ 302,00

artnr : G40LM35K2


VOORDEELSET : de machine wordt geleverd inclusief één 2.0 Ah accu en een lader.


Met de Greenworks G-Max 40 volt accumaaier type G40LM35K2 (voorheen 2500067-a) heeft u een zeer compacte en wendbare accumaaier.  Het grote voordeel van snoerloos maaien is uiteraard geen verlengsnoeren en geen brandstof. Dit laatste betekent geen uitlaatgassen en dus ook nog eens milieuvriendelijk maaien. De G40LM35K2 maaier is een 3 in 1 maaier. U kunt dus gebruik maken van de opvangzak, het gras via de achteruitworp afvoeren en laten liggen of u kunt het gras mulchen (verkleinen) en laten liggen. Bij gebruik van een G-Max 40 volt 2.0Ah Lithium ION accu is de werktijd op 1 acculading ongeveer 30 minuten en met een 4.0Ah accu 50 minuten. De snijbreedte van de maaier is 35 cm. De machine heeft een mulch functie. Het mulchen zorgt dat het gemaaide gras gerecycled/ sterk verkleind wordt waarna het functioneert als voeding voor uw gazon. Zo hoeft u uw opvangzak niet meer te legen.


 

Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
Specificaties

Greenworks 40 volt Accu Cirkelmaaier 35 cm VOORDEELSET !

artnr : G40LM35K2

Aandrijving 40 Volt accu elektromotor
Type Motor Koolborstel motor
Type accu Lithium Ion
Accu voltage 40 Volt
Werktijd 35 minuten met een 2.0 Ah accu
Maaibreedte 35cm
Maaihoogte 20-80mm
Maaihoogte verstelling 5 hoogte posities
Achteruitworp (grasopvangbak)    Ja
Inhoud grasopvangbak 40 liter
Zijuitworp mogelijk Nee
Mulch functie Ja
Geleverd incl. lader Ja
Geleverd incl. accu ('s) Ja, 1 x 2.0 Ah
Gewicht (excl. accu) 12,9 Kg

 

 Bij gebruik van een G-Max 40 volt 2.0Ah Lithium ION accu is de werktijd op 1 acculading ongeveer 30 minuten en met een 4.0Ah accu 50 minuten. De snijbreedte van de maaier is  35 cm. De machine heeft een mulch functie. Het mulchen zorgt dat het gemaaide gras gerecycled/ sterk verkleind wordt waarna het functioneert als voeding voor uw gazon. Zo  hoeft u uw opvangzak niet meer te legen. De machine, met een maaidek van composite, is in 5 hoogtes instelbaar van 20mm tot 80mm. De opvangzak kan maximaal 40 liter  opnemen. 

 

 De accu van de maaier kunt u ook gebruiken in meer dan 19 andere Greenworks tuinmachines zoals heggenscharen, bladblazers, grasmaaiers, kettingzagen etc.

 Het gewicht is 13,7 Kg (incl. 2.0Ah accu).

 Garantie 2 jaar.

 

     Alle 40 Volt Greenworks machines kunt u gebruiken met een 40 Volt 4.0 Ah accu (art.nr. G40B4)

    of een 40 Volt  2.0 Ah accu (art.nr. G40B2).


Video bekijken

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...