Blog List

LENTE ! TIJD OM TE ORIËNTEREN WELKE GRASMAAIER HET BESTE BIJ U PAST

Een grasmaaier is onmisbaar voor het onderhoud van uw gazon. Iedere grasmaaier lijkt op het eerste gezicht op elkaar, maar wanneer u de grasmaaier kritischer analyseert zult u tot de conclusie komen dat er een grote variatie tussen grasmaaiers bestaat.

Read More
Lees verder

WAAROM VERTICUTEREN ZO BELANGRIJK IS VOOR UW GRASVELD

Uw gazon verticuteren. Een mooi gazon krijgt u door regelmatig te maaien, bemesten en water te geven als dat nodig is. Toch kunnen mos en grasresten uw grasmat minder gezond maken. Door te verticuteren verhelpt u dit. 

Read More
Lees verder

ONKRUIDBESTRIJDING

Milieuvriendelijk, snel en eenvoudig onkruid, mos en/of groene aanslag verwijderen.

De ene plant zien we graag, de ander ervaren we als ‘onkruid’.

Read More
Lees verder

WAT IS MULCHEN?

Wat is dat nu eigenlijk, mulchen of een mulchmaaier?

Een mulchmaaier maait het gras, maar zal het daarna in hele fijne deeltjes versnipperen. Daarna worden die kleine deeltjes terug naar de grasmat geblazen en gelijkmatig verdeelt tussen het gras. Op die manier voorkomt men een vervilting en ook schimmels zullen minder kans krijgen om zich te ontwikkelen.

Read More
Lees verder

GRASMAAIEN TIJDENS WARMTE EN DROOGTE

Grasmaaien tijdens de warme droge dagen, waar moet u dan op letten?Read More
Lees verder

EGO POWER+ ACCU TUINMACHINES

Gras maaien, trimmen, bladeren wegblazen en heggen snoeien met zoveel vermogen dat u versteld zult staan van wat u allemaal kunt doen. Het draadloze EGO Power+ systeem levert de kracht van benzine, maar dan zonder lawaai, gedoe of dampen.

Read More
Lees verder

ONKRUID BESTRIJDEN

Onkruid bestrijden met een onkruidborstelmachine, heeft u daar wel eens over nagedacht? Onkruid is voor menigeen een doorn in het oog. Van maart tot september, wanneer de temperatuur boven de 12 graden ligt, krijgen we nauwelijks vat op deze ongewenste kruiden.

Read More
Lees verder

DBS Maaitechniek Allett dealer v/h jaar!

Don van Schijndel van DBS Maaitechniek te Ankeveen Atco / Allett dealer van het eerste uur is de Nederlandse Allett dealer van het jaar.

Read More
Lees verder

DE TUIN HERFSTKLAAR MAKEN

De zomer is sneller voorbij dan u denkt. Wat moet er allemaal nog in de tuin gebeuren voordat het herfst is? De tuin herfstklaar maken is een belangrijke klus, waar u zeker de aandacht aan moet besteden!

Read More
Lees verder

EEN MOOI GAZON MET EEN KOOIMAAIER

Wilt u ook zo'n mooi Engels gazon? Al eens aan een kooimaaier gedacht? NU : INTRODUCTIE AANBIEDING VAN SWARDMAN !Read More
Lees verder
Loading...