5.14 ELEKTRISCHE KETTINGZAGEN

Vaak is een elektrische kettingzaag wel goedkoper, maar let wel op dat u stroom nodig heeft daar waar u gaat zagen. En het is altijd opletten dat u het snoer niet doorzaagt. Het vermogen van een elektrische kettingzaag wordt uitgedrukt in aantal watt en varieert van 710 tot 2.400 watt. Het vermogen is wat de machine verbruikt aan stroom. Dit zegt niet direct wat over hoe krachtig de machine is, maar over het algemeen geldt wel, hoe hoger het wattage, hoe krachtiger de machine.


DE VOLGENDE MERKEN ELEKTRISCHE KETTINGZAGEN  HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

  • Husqvarna
  • Echo
  • Stiga

 

DE 2 MERKEN BENZINE  KETTINGZAGEN  DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDEN

  • Husqvarna  elektrische kettingzagen zijn eenvoudig te bedienen met uitstekende prestaties, wendbaarheid en ergonomie. Het indrukwekkende motorvermogen en de kettingsnelheid van de zaag maken deze ideaal voor zowel particulier als professioneel gebruik. De motor is in de lengte geplaatst voor een slank, gemakkelijk te hanteren zaag. Ergonomisch gevormde handgreep voor meer comfort en snelle toegang tot de bedieningstoetsen. Effectieve inertie-geactiveerde kettingrem.
  • ECHO  heeft  een robuuste, elektrische kettingzaag die gemakkelijk in gebruik is. Met een kettingspanner zonder gereedschap. Echo heeft nu nog 1 model elektrische kettingzaag.

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht "Kettingzagen vragen"