3.14 MULTITOOLS

De naam zegt het eigenlijk al, de multitool: multifunctioneel en daardoor inzetbaar voor veel verschillende handelingen. Een multitool is voorzien van een aandrijvingsmechanisme waarop verschillende werktuigen op gezet kunnen worden. Hierdoor is de multitool inzetbaar voor onder andere maaien, zagen, heggenknippen ,graskantensteken, etc.  Natuurlijk is ieder model anders en afhankelijk van het type apparaat dat u kiest, kunnen de toepassingsmogelijkheden van een multitool verschillend zijn. Er zijn multitools op benzine en accu verkrijgbaar bij ons.


DE VOLGENDE MERKEN MULTITOOLS  HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

  • Ego
  • Greenworks
  • Husqvarna
  • Echo
  • Stiga

 

DE 3 MERKEN MULTITOOLS DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDEN:

 

  • Ego accu 56 volt multitool - één basismachine met veel verschillende hulpstukken. Zo bent u klaar voor elke klus. En omdat u voor het koppelen zelf geen sleutels nodig hebt, kunt u snel en gemakkelijk hulpstukken verwisselen. Ego heeft verschillende Multitool sets met de basismachine. Uiteraard kunt u de tools ook los kopen. Hulpstukken van Ego:  trimmerdeel, bosmaaier deel , graskantensnijder deel, heggenschaar deel, snoeizaag deel en een verlengstuk. Ego heeft voor al deze tools een handige opbergtas om deze makkelijk te vervoeren.
  • Greenworks heeft een accu multitool dat bestaat uit alleen een accu takkenzaag en heggenschaar op steel (longreach, langbereik) één steel en twee machines. Een zeer krachtige accu takkenzaag en heggenschaar met een langbereik. Greenworks heeft ook sets waarbij de accu (‘s) en lader zijn inbegrepen. De accu die u in deze multitool gebruikt kunt u uiteraard ook gebruken in de andere accu machines van Greenworks met hetzelfde voltage.
  • Stiga heeft een aantal multitool sets , zowel op accu als één op benzine. De multitool op benzine bestaat uit een grastrimmer deel, bosmaaier deel, heggenschaar en een snoeizaag deel en de basismachine. De multitools op accu bestaan uit de basismachine, een heggenschaar deel en een snoeizaag deel. De accu die u in deze multitool gebruikt kunt u uiteraard ook gebruiken in de andere accu machines van Stiga met hetzelfde voltage.

 

 

 

Terug naar overzicht "Heggenscharen vragen"