WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË
VOOR INDICATIE LEVERTIJD MACHINES, NEEM CONTACT MET ONS OP!

EGO POWER ACCU TUINGEREEDSCHAP

Het geavanceerde energiebeheersysteem met de unieke, Arc Lithium 56 V accu van EGO - uw draadloze specialist - levert urenlang ongekend veel vermogen. De ‘Keep Cool’™ technologie van de verwisselbare accu garandeert de hoogst mogelijke energiecapaciteit voor al uw gereedschap. Klik de accu gewoon vast en u bent klaar voor de klus. Dezelfde EGO-accu past op al het gereedschap uit de EGO Power+ serie.

Gras maaien en trimmen, bladeren wegblazen en heggen snoeien met zoveel vermogen dat u versteld zult staan van wat u allemaal kunt doen. En als het dan tijd is om de accu op te laden, neemt u de innovatieve snellader met ventilatorkoeling van EGO - de snelste op de markt. Dit unieke laadsysteem begint sneller met laden en is eerder klaar: een volle accu in slechts dertig minuten!

Alle EGO Power+ producten voorzien van vijf jaar garantie op het gereedschap en drie jaar op de accu bij particulier gebruik.

Onze klanten die bij ons de EGO accu tuinmachines hebben aangeschaft, zijn zeer tevreden met de resultaten en het gemak dat deze machines bieden.   
   
Loading...