Dibo PW-C21 150/9 Koudwater Hogedrukreiniger

€ 704,00

€ 655,00

artnr : PW-C21 150/9


De PW-C21 is van alle markten thuis. Deze koudwater hogedrukreiniger is handig in gebruik, bijzonder compact en toch krachtig. Door zijn veelzijdigheid is hij ideaal voor schoonmaakklussen in huis, maar ook voor professionals.


U kunt deze kleine krachtpatser met een verrijdbaar frame uitbreiden tot een mobiele koudwater hogedrukreiniger. Er is ook een handig muurbevestigingsframe te verkrijgen om de PW-C21 netjes op te bergen. (niet inbegrepen)


Ontgrendelingsknop : eenvoudig te ontgrendelen door druk op de knop.


Deze hogedrukreiniger wordt compleet geleverd met:              


8 meter hogedrukslang. Deze hogedrukslang is extra versterkt. Zo is deze nog robuuster en is hij praktisch onverwoestbaar.  


Hogedrukpistool. Deze speciale hogedrukpistool is voorzien van een verlenging. Hiermee wordt een totale lengte van 380 mm bereikt.


Lans met instelbare sproeikop. Deze spuitlans is uitgerust met een instelbare sproeikop. Zo kun je de straal nog beter richten op de juiste plek.


 

Specificaties

Dibo PW-C21 Koudwater Hogedrukreiniger

artnr: PW-C21 150/9

 

Technische specificaties

Radiale pomp (krukas) met messing pompkop en keramische plunjers

Automatisch by-pass ventiel

Elektrische motor met thermische beveiliging

Drukregeling en manometer

Chemicaliënaanzuigsysteem

Traploze druk- en debietregeling

TTS “TOTAL STOP SYSTEM” Schakelt de machine uit bij niet-gebruik. Dit verlengt de levensduur van de pomp

 

Code   3.101.086

Beschrijving   PW-C21 150/9

Bar   150

l/u     540

° C    60

kW    2,5

V     1x230

Hz    50

A    11

Tpm    2800

Mm    43x28x26

Kg     16,8


Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...