WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË
VOOR INDICATIE LEVERTIJD MACHINES, NEEM CONTACT MET ONS OP!

Tallas D-Jet 1100 Waterpomp / Beregeningspomp

€ 192,00

€ 186,00

artnr: TAL1003


Compact en licht.


Zelfaanzuigende pomp voor tuinberegening en drukverhoging in en rondom de woning met name voor irrigatiedoeleinden. Er kunnen 3 sproeiers gelijktijdig worden aangestuurd met deze pomp. Ook het vullen van vijvers en zwembaden behoort uiteraard tot de mogelijkheden.


Deze pomp is uitgerust met een geïntegreerde terugslagklep en voorfilter. Het voorfilter zorgt ervoor dat vaste deeltjes die zich in het aangezogen water bevinden, buiten het pomphuis gehouden worden. Dit voorfilter is eenvoudig te openen en te reinigen.


Voorzien van handvat, terugslagklep, voorfilter, draaibare aansluitingen, ontluchting en aftap.


De slang die voor deze pomp gebruikt kan worden heeft een diameter van 1" voor de persaansluiting en een diameter van 1" voor de aanzuigaansluiting. Zuigt water aan van maximaal 8 meter diepte. De opvoerhoogte is maximaal 45 meter wat gelijk staat aan 4,5 bar output.

Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
DE LEVERTIJD KAN AFWIJKEN DOOR DE HUIDIGE OMSTANDIGHEDEN. BEL OF MAIL ONS VOOR DE ACTUELE LEVERTIJDEN.
Specificaties

Tallas D-Jet 1100 Waterpomp / Beregeningspomp

artnr: TAL1003


Isolatieklasse volgens IEC            F

Maximale continue werkdruk   6 BAR

Maximaal volumedebiet             3,8 m³/h

Nominaal debiet             62,5 l/min

Kabellengte       1,5 m

Nominale spanning        0-230 V

Frequentie         50 Hz

Nominale stroom            4,6 A

Maximale mediumtemperatuur (ononderbroken)         35 °C

Minimale mediumtemperatuur (ononderbroken)          0 °C

Maximale opvoerhoogte            45 m

Draaddiameter zuigzijde             1 Inch

Totale breedte 230 mm

Totale lengte     500 mm

Hoogte 310 mm

Opgenomen vermogen               1,1 kW

Gewicht              12,04 kg


Video bekijken

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...