WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË
VOOR INDICATIE LEVERTIJD MACHINES, NEEM CONTACT MET ONS OP!

Echo CS 2511WES Tophendel Kettingzaag 30 cm OP=OP

Nog 2 beschikbaar

€ 679,00

€ 521,00

artnr: XECCS2511WES


Zeer lichte en krachtige kettingzaag op basis van de CS-2511TES tophandle.


Professionele 25 cc, 2-takt motor voor de beste zaagprestaties. Het ultralicht gewicht vermindert moeheid van de gebruiker. Compact design voor gebruik in compacte ruimtes. G-FORCE luchtafvoer vermindert blootstelling aan vuil en stof voor minder onderhoud en een langere levensduur. Kettingolieregeling bovenaan laat de gebruiker de oliestroom regelen voor een optimale werking. Met de startergreep kunnen de tankdoppen geopend worden. Grotere tankopeningen om olie en benzine gemakkelijk bij te vullen. ES-Start : moeiteloos, helpend startsysteem. Handpalmsteun voor comfort en een nauwkeurige bediening. Door de vlakke onderkant hindert de snoeizaag niet tijdens het klimmen. Dankzij de ronde draagbeugel is deze tophandle onder elke hoek comfortabel te bedienen.


 25,0 cc - 1,10 kW - ES-start - Zaagblad 30 cm - 3/8" LP - 2,6 kg


 


Particulier 5 jaar garantie  /prof gebruiker 2 jaar garantie na aanmelding op de site  www.echodependonit.com/nl/garantie

Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
DE LEVERTIJD KAN AFWIJKEN DOOR DE HUIDIGE OMSTANDIGHEDEN. BEL OF MAIL ONS VOOR DE ACTUELE LEVERTIJDEN.
Specificaties

Echo CS 2511WES Tophendel Kettingzaag 30 cm ACTIE!

artnr: XECCS2511WES

Cilinderinhoud (cm3)     25.0

Vermogen (kW/pk)       1.1 / 1.5

Drooggewicht (kg)          2.6

Brandstoftankinhoud (l)              0.19

Tankinhoud kettingolie (l)           0.14

Priming pomp   1

Ontstekingssysteem     CDI

Start assist systeem       ES-Start

Kettingrem        Inertia

Automatisch terugkerende choke          1

Kettingspanner                Side

Zaagketting steek (inch)              3/8 LP - 91 PX

Zaagblad groef (inch)    0.050

Zaagblad lengte (cm)     30


Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...