WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË
VOOR INDICATIE LEVERTIJD MACHINES, NEEM CONTACT MET ONS OP!

Echo PB 2620 Handgedragen Bladblazer OP=OP

€ 389,00

€ 349,00

artnr : XECPB2620


De PB-2620 lichtgewicht, professionele bladblazer zit boordevol kracht en functies om de productiviteit van de professional te verhogen. Met een 25.4cc professionele motor en antivibratie in het handvat. Dankzij het dubbele rooster is er geen prestatievelies bij bediening tegen het been van de gebruiker.


De professionele 25.4cc-motor heeft een vermogen van 0,91 kW en een maximale luchtsnelheid van 76,7 m / sec. Wat betekent dit eigenlijk? de geconcentreerde luchtstoten kunnen met gemak natte bladeren en zwaardere puinhopen zoals takjes verschuiven.


Particulier 5 jaar garantie  /prof gebruiker 2 jaar garantie na aanmelding op de site  www.echodependonit.com/nl/garantie

Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
DE LEVERTIJD KAN AFWIJKEN DOOR DE HUIDIGE OMSTANDIGHEDEN. BEL OF MAIL ONS VOOR DE ACTUELE LEVERTIJDEN.
Specificaties

Echo PB 2620 Handgedragen Bladblazer

artnr : XECPB2620


Technische specificaties

Droog gewicht (kg)  4.4 kg

Luchtvolume (m³ / h) 774

Vermogen (kW) 0,91

Mondstuktype Rond Recht / Recht recht met metalen ring op de buismond tegen slijtage

Inhoud brandstoftank (L) 0,60

Start hulpsysteem -

Vacuümkit -

Max. Luchtsnelheid (m / sec) 76.7


Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...