Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.

Ego LM2024E-SP 56 volt Accu Grasmaaier (+ 6Ah accu + lader)

€ 1.025,00

€ 889,00

artnr : 20100070


GELEVERD INCLUSIEF ACCU (6.0 Ah) EN LADER !


De meest krachtige en comfortabele accu maaimachine op de markt. Met deze EGO accu maaier doet u snel, stil, comfortabel en mileuvriendelijk uw tuinwerkzaamheden. Ideaal voor uzelf, uw gezin en uw buren. Zonder gereedschap snel opvouwbaar voor opslag en gemakkelijk rechtop te zetten voor het onderhoud van het maaimes of maaidek.
Standaard met LED verlichting. Geschikt voor de particulier die voor kwaliteit kiest en voor niet te langdurig professioneel gebruik.
U heeft geen benzinekosten of benzinestank meer, geen brandgevaar, geen startproblemen en U veroorzaakt geen uitstoot van ongezonde schadelijke stoffen.


De 50 cm zelfrijdende gazonmaaier met stalen maaidek is ideaal voor grote tuinen. De ergonomische bedieningselementen en de aangedreven wielen maken het maaien een plezier. De machine heeft een borstelloze motor voor meer efficientie en vermogen.Specificaties

Ego LM2024E-SP 56 volt Accu Grasmaaier

artnr : 20100070

Maaibreedte:                                 50 cm
Materiaal maaidek:                        staal
Rijsnelheid regelbaar :                   van 0.6 m/s tot 1.4 m/s (2.2-5.0 km/uur)
Set is uitgerust met :                  één 6 Ah accu BA3360 + snellader CH5500
Maaihoogtes:                                25/35/50/65/80/95 mm
Grasvangzak:                                60 L
Gewicht zonder accu: 29.5 kg

Mulchen d.m.v. meegeleverde mulchplug!

 ACCU CAPACITEIT VOOR DE EGO ACCU MAAIERS

EGO GRASMAAIERS ACCU CAPACITEIT

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...