WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË

Ego PPX1000 56 volt Professionele Accu Telescopisch Snoeisyteem NIEUW!

€ 399,00

€ 390,00

NIEUW MODEL 2021  VRAAG NAAR DE LEVERTIJD!


Professionele Telescopische basismachine, te gebruiken bij de EGO Power+ Professional-X snoeizaag en heggenschaar opzetstukken en met alle EGO Arc Lithium accu’s. 


Maximale reikwijdte, wendbaarheid en professioneel snoeivermogen voor takken en hagen. Het telescopisch snoeisysteem is tot wel 4 meter lang!


De telescopische steel (aluminium ovaal) heeft een instelbare lengte van 172-265cm. De aluminium steel is ovaalvormig en is daardoor stevig. Voorzien van variabele dubbele schakelaars voor ultiem comfort.  De machine heeft een achter- en bovengreep. Op de bovengreep zitten de twee schakelaars voor het activeren van de machine. De ene schakelaar gebruikt u als u met de snoeizaag of heggenschaar dichtbij de grond werkt. Wilt u hoge takken zagen of hoge hagen snoeien dan is het handiger om de andere schakelaar te gebruiken.


De accu wordt in de machinegeplaatst voor extra balans. Eenvoudig wisselen van opzetstuk met duimvergrendeling.


Wordt geleverd met AP1500 enkelvoudig draagharnas


Wordt geleverd zonder accu en lader en de opzetstukken zijn hier niet inbegrepen


ONDERAAN DE PAGINA VINDT U DEZE OPTIESLevertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
DE LEVERTIJD KAN AFWIJKEN DOOR DE HUIDIGE OMSTANDIGHEDEN. BEL OF MAIL ONS VOOR DE ACTUELE LEVERTIJDEN.
Specificaties

Ego PPX1000 56 volt Professionele Accu Telescopisch Snoeisyteem

56V borstelloze motor.

Continue snelheidsregeling.

Uniek ontwerp met dubbele handgreep.

Telescopische stang van 1720 tot 2650 mm.

Gewicht 3,5 kg

Beschikbare toepassingen:

snoeizaag – lengte 10 “/ 250 mm, gewicht 2,2 kg;

 heggenschaar – bladlengte 51 cm, snijtandopening 26 mm, gewicht 2,6 kg.

 

In uitgeschoven positie tot wel 4 meter in lengte om eenvoudig hagen op hoogte te kunnen snoeien.

Ook ideaal voor lage hagen, indien in ingeschoven stand.

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...