WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË
VOOR INDICATIE LEVERTIJD MACHINES, NEEM CONTACT MET ONS OP!

Ego ZT4201E-S Z6 Accu Zero Turn Zitmaaier 107 cm MET STUURWIEL

€ 5.999,00

€ 5.699,00

ACTIE! NU 15Ah GRATIS OF 40AH voor 50% (op=op)


NIEUW! Maait tot wel 10.000m2 op 1 acculading (6x12Ah accu’s)


uitgebreid met een wereldprimeur voor 2023; de introductie van het allereerste Z6-stuurmodel met de nieuwe e-Steer™ technologie voor geavanceerde stuurcontrole en betrouwbaarheid. Het nieuwste model Z6 rijdt als een auto en stuurt gelijktijdig als een zero turn, met een nauwkeurig stuurwiel met de nieuwste digitale stuurtechnologie - en gebouwd op hetzelfde unieke uitwisselbaar accuplatform als de andere Z6 modellen.


EGO Z6 elektrische zitmaaier met stuurwiel. De ZT4200E-S is uitgerust met een innovatieve stuurinrichting voorzien van cruisecontrol. De Z6 ZT4200E-S elektrische zitmaaier levert vergelijkbaar vermogen als van een 22 pk benzinemotor, maar dan volledig aangedreven door accu’s zonder uitstoot. De Z6 ZT4200E-S heeft een maaidek van 107 cm waarmee je een terrein tot 10.000 m2 maait op één acculading (6x12Ah).


De combinatie van accu’s kan precies worden afgestemd op de grootte van het gazon en de manier waarop je het gras het liefst maait. De snelheid van deze zitmaaier is instelbaar van 5 tot 13 km p/u. Ook de maaiinstellingen zijn aan te passen tussen 25 mm en 100 mm. Deze zitmaaier is geschikt om het gras aan de zijkant uit te werpen, te mulchen maar deze zitmaaier kan met een apart aan te schaffen accessoire het gras ook opvangen in een te monteren opvangbak.


Deze elektrische zitmaaier wordt standaard geleverd met snellader, zonder accu's! Tegen een meerprijs is het model te leveren met 3- of 6 accu's.


 
Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
DE LEVERTIJD KAN AFWIJKEN DOOR DE HUIDIGE OMSTANDIGHEDEN. BEL OF MAIL ONS VOOR DE ACTUELE LEVERTIJDEN.
*

€ 5.999,00

€ 5.699,00

Specificaties
  • Name EGO zitmaaier ZT4201E-S Z6 zero turn met stuurwiel 107 cm
  • Artikelnummer leverancier Zt4201e-s
  • EAN code 04894863100665
  • Artikelnaam Zitmaaier
  • Materiaal van maaidek Staal
  • Instelbare maaihoogte 10 hoogtes 25 tot 100 mm
SPANNING 56 V
ACCUPOORT Multi-poort
BRUSHLESS MOTOR Koolborstelloos
CONTROLE Steering Wheel ZTR
CUTTING OPTIONS Zij-uitworp, opzakken, mulchen
NUMBER OF BLADE 2
NUMMER VAN DE MAAIHOOGTE 10
ZITOPHANGING Ja
LCD-SCHERM 5 in
SELECTIE RIJMODUS Ja
SELECTIE RIJSNELHEID Ja
BLADE SPEED SELECTION Ja
IP CLASSIFICATIE IPX4
FORWARD SPEED (MPH) 7
VOORWAARTSE SNELHEID (KM/U) 11.2
REVERSE SPEED (MPH) 3.5
ACHTERWAARTSE SNELHEID (KM/U) 5.6
FRAME (CM) 15
ZITTING (CM) 45

 

20100861 Standaard zonder Accu's met snellader

20100903 met 3x BA6720T totaal 36aH

20100904 met 6x BA6720T totaal 72aH

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...