Eliet E 501 Pro VM Benzine Verticuteermachine 6,5 pk (Honda GX 200)

€ 2.389,00

€ 2.198,00

artnr : 21020140


De Eliet E501 PRO VM met Honda GX is een robuuste heavy duty professionele verticuteermachine. Met vaste messen en professionele Honda motor. Geschikt voor intensief professioneel gebruik. Zodra in het voorjaar de temperatuur boven 12 graden komt is het raadzaam het gazon te verticuteren. Zo wordt de ontstane vilt- en moslaag van de bodem verwijderd en kunnen de graswortels weer voldoende licht, lucht en water opnemen voor een krachtige en gezonde groei. Voor een optimaal uitkam resultaat met zo min mogelijk beschadiging van de graswortel is een puntig mes een absolute must. Alle Eliet verticuteermachines met benzinemotor zijn uitgevoerd met het unieke Permanent Puntige Messen systeem. Dit houdt de messen gedurende hun veel langere levensduur continue scherp en puntig. Met deze revolutionaire en gepatenteerde Eliet Permanent Puntige Messen technologie bent u altijd verzekerd van het meest optimaal haalbare resultaat zonder onnodige beschadigingen.


Alle ELIET-verticuteermachines zijn standaard met de permanent scherpe messen uitgerust. Omdat ze altijd scherp blijven,kunt u de messen zonder dat ze aan prestaties inboeten, blijven gebruiken totdat ze volledig versleten zijn. Deze geweldige messen van ELIET houden het zeker 100 uren vol. Gemakkelijk te starten en rustig lopende motor.


Lage onderhoudskosten doordat de messen traag slijten en voor een zelf-slijpend effect zorgen.Het uniekesysteemvan de verticale riemspanning minimaliseert slijtage op de riemoverbrenging.

Specificaties

Eliet E 501 VM Benzine Verticuteermachine - 6,5 pk Honda GX 200

artnr : 21020140

Motor : 5,5 pk Honda GX 200
Werkbreedte : 50 cm

Diepte-instelling voor en achter
18 gehard stalen vaste messen 3 mm
Gemonteerd met slijtvaste nylon tussenringen voor een langere levensduur van de messenas
25 mm stalen messenas met stofdichte lagers en extra afdekplaatjes
Permanent Puntige Messen
door oplas van hardmetaal op de snijkant
Traploze diepte regeling met zelfborging voor
Unieke diepteregeling achter per wiel
Chassis : robuust poedergecoat staal
Aandrijving : industriele getande V-snaar XPA 800
Duurzame slijtvaste overbrenging met verticale riemspanning voor koppelen – ontkoppelen
Wielen : voor 200 – achter 250 × 50
Velgen : lichtaluminium met natuurrubber loopvlak en stofdicht afgeschermde kogellagers
Afmetingen lxbxh mm : 1200 × 740 × 1000
Gewicht : 63 kg

Verticale riemspanning

Opklapbare duwboom optioneel verkrijgbaar

Garantie 2 jaar

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...