Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.

Eliet KS 300 PRO 4 pk Kantensnijder

€ 1.349,00

€ 1.229,00

artnr : 21040145


 


De Eliet KS 300 PRO is een professionele kantensnijder met krachtige professionele Honda GX motor. Voor hoog rendement en werkcomfort. Uitgevoerd met het grootste op de markt verkrijgbare snijmes en grote lichtlopende wielen. Robuust trilling gedempt en in hoogte verstelbaar stuur met brede dodemanshendel voor is veiligheid. Voor snel en optimaal strak afsnijden van gazonkanten. Geschikt voor langdurig zware inzet. Standaard uitgevoerd met vele extra’s.

Specificaties

ELIET KS 300 PRO 4,0 pk professionele Kantensnijder

artnr : 21040145

Motor : Honda GX 120
Vermogen : 4 pk
Chassis : Aan 1 stuk gelast 6 mm staal
Stuur : ergonomisch, 400 mm breed, trilling gedempte handgreep, 7 hoogtestanden
Veilige speciaal gevormde rubber messchermkap met lijnaanduiding, nylon riemafscherming, dodemanshendel over volle stuurbreedte
Mesaandrijving : V-riem A 32,5 Kevlar
Toerental mes : 2550 rpm
Mes : 300 × 3 mm / 50 SiCr
Diepte instelling : maximum 110
Hoekinstelling : 0 graden – 25 graden – 45 graden
Ontkoppeling door lineaire opspanning onder veerdruk
Extra smeerpunten op scharnieren en geleiding
Wielschraper op de achterwielen
Wendbaar door voorwielas in lijn met mesas
Afmetingen lxbxh mm : 2250 – 460 – 900
Wielen : lichtlopend 200 × 50 met natuurrubber loopvlak en kogellagers
Wielbasis : 340 mm
Gewicht : 37 kg

 

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...