WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË

Eliet Maestro City 5.5 pk Hakselaar / Houtversnipperaar

€ 1.269,00

€ 1.145,00

artnr : 21010102 of 21010104


De Eliet Maestro is een robuuste versnipperaar. Bestemd voor particulier gebruik. Hakselaar compleet met opvangzak. Uniek design.
Gepatenteerd Eliet hakbijlprincipe voor razendsnel verkleinen van alle soorten tuinafval. Veilig, zeer wendbaar, compact, snel.
Geschikt voor alle soorten tuinafval. Ook voor bladrijke of vochtige producten.
De gepatenteerde Eliet technologie heeft een ruime versnipperkamer met veel messen en maakt versnipperen van tuinafval snel en plezierig.
De door het Eliet hakbijlprincipe verkregen Biotech snippers zijn intens gekneusd en worden daarom veel sneller afgebroken.


Keuze uit Benzine ( 5.5 pk Briggs&Stratton XR750 - 160cc ) of krachtstroom (5,5 pk 220V - 3000W motor) - heeft meerprijs!


 Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
*

€ 1.269,00

€ 1.145,00

Specificaties

Eliet Maestro City 5.5 pk Benzine Hakselaar

artnr : 21010102

Motorkeuze

 Benzine 5,5 pk B&S XR 750

 

Krachtstroom 5,5 pk Elect. 220 V/3~ (3000W)

Verwerkbare takdiameter

40 mm

Hakfrequentie (hakbewegingen/min.)    

36.000

Rendement

12 kruiwagens/u.

Versnippertechnologie

ELIET HakbijlprincipeTM

Messen

12 ELIET RESISTTM messen (omkeerbaar)

Opvangbak/-zak

60 L

Invoerhoogte

1050 mm

Chassis

staal

Transmissie

direct

Design

Afmetingen (LxBxH in mm)

1260 x 650 x 1385 mm

Gewicht

50 kg

 

 Inklapbare invoertrechter

 

De ELIET versnipperaars van klein tot groot zijn allen op professionele leest geschoeid. Hiervan is ook de Maestro City een voorbeeld. Het stalen hakselhuis is volledig in het buizenframe gelast. De invoertrechter van de ELIET Maestro City werd eveneens uit staal vervaardigd.

 

De fijne snippertjes die de MAESTRO City uitspuugt, zijn het basismateriaal voor wat later voedzame compost zal worden. Omdat geen enkel snippertje zou verloren gaan, worden ze meteen in een reuze opvangzak verzameld. Met de inhoud van een volle opvangzak (60 L) vult men meer dan een kruiwagen op. De snippers hoeven niet steeds in het compostvat, ze kunnen ook als vruchtbare mulchlaag onder de aanplantingen in de borders van de tuin worden uitgestrooid.

 

Uit zorg voor het milieu streeft ELIET steeds naar een harmonie tussen de machine en haar omgeving. Om de geluidshinder van deze versnipperaar in werking te dempen, werd de hakselkamer dubbelwandig uitgevoerd. Het geluidsdempend materiaal dat hiertussen werd aangebracht smoort het trommelend effect van de snippers op de wanden. Met deze ingreep kon het geluidsniveau met enkele dB worden verlaagd.


Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...