EZ-Spred Premium EA-CB4 Kunstmeststrooier Duwmodel 35 liter

Nog 8 beschikbaar

€ 417,00

€ 249,00

artnr : EA-CB4


SUPER AANBIEDING*


RENTAL & HUFTER PROOF!


De EZ-Spred modellen staan bekend om hun degelijke kwaliteit. De EZ-Spred strooier die tegen een stootje kan. De bak waar het kunstmest ingaat heeft een capaciteit van 35 liter en wordt gedragen door een extra sterk frame. Bovendien is de strooiwagen voorzien van een anti-impact beugel. De kunstmeststrooier wordt geleverd met regenhoes en rooster. Om het heavy duty karakter van deze topper nog maar eens te benadrukken is deze kunstmeststrooier ook voorzien van speciale lagers.


Dit is niet het model met een volledig RVS frame !


*ZOLANG DE VOORRAAD STREKT

Specificaties

EZ-Spred Premium EA-CB4 Kunstmeststrooier Duwmodel 35 liter

artnr : EA-CB4

  • Speciaal ontworpen voor lastige strooiomstandigheden.
  • Strooicapaciteit van 35 liter.
  • Semi-voorgemonteerd
  • Speciale lagers
  • Met regenhoes en rooster
  • Voor 95% voorgemonteerd (alleen de wielen & deel van handvat)

  • Incl. Regenhoes, vetnippels

  • Daadwerkelijk oer-sterk frame, Hufter Proof

ALTIJD DE STROOIER NA GEBRUIK GOED SCHOONMAKEN !

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...