WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË
VOOR INDICATIE LEVERTIJD MACHINES, NEEM CONTACT MET ONS OP!

Allett Liberty 43 Accu Kooimaaier

€ 2.915,00

€ 2.827,00

artnr : liberty43  hier passen de cassettes van 17 inch in


De Allett Liberty 43 heeft een 17" (43,2 cm) snijbreedte en is uitgerust met 6-messige precisie snijcilinder voor het leveren van 80 snedes per meter variërend in 6 vooringestelde maaihoogtes van 6 mm - 32 mm. Ontworpen voor enthousiaste tuiniers en tuinlieden met niet al te grote gazons (ongeveer 500m2) is deze accu (40 V 4Ah Li-ion) kooimaaier een uitstekende kabelvrije keuze.


Deze Allett Liberty 43 is uitgevoerd met een cassette system, hiermee kunt U ook monteren:


Mosverwijderaar cassette. Beluchtings cassette. Borstel cassette. Verticuteer cassette. Diep verticuteer cassette. 10 blads snijcilinder cassette.


De Allett Liberty 43 is voorzien van een 410W 10Ah elektrische motor, 6 blads snijcilinder, grasvangbak van 62 liter en heeft een maaicapaciteit van ongeveer 500 - 600 m².


Wordt geleverd EXCLUSIEF 40V 4Ah Li-ion accu en acculader. Deze zijn los bij te bestellen.

Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
DE LEVERTIJD KAN AFWIJKEN DOOR DE HUIDIGE OMSTANDIGHEDEN. BEL OF MAIL ONS VOOR DE ACTUELE LEVERTIJDEN.
*

€ 2.915,00

€ 2.827,00

Specificaties

Allett Liberty 43 Accu Kooimaaier 17 inch

artnr : liberty43

Hier passen alle alett 17 cassettes in

Technische specificaties

Type: Allett Liberty 43

Snijsysteem: 6 blads kooimaaier

Zelf aangedreven: aangedreven

Motor: 410 W met Accu 40V 4 Ah Li-ion

Garantie: 24 maanden

Aantal bladen: 6 blads

Droog gewicht: 38,5 kg zonder batterij

Achterrol: stalen achterrol

Maaibreedte: 43,2 cm

Maaihoogte: 6 - 32 mm

Maaihoogte afstelling: 6 standen

Grasvangbak: 62 liter


Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...