Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.

Husqvarna Automower 430X Robotgrasmaaier

€ 3.199,00

€ 3.039,00

artnr : 967673212


NIEUW MODEL 2018


Geavanceerd en volledig formaat model in de X-line serie van wereldleiders op het gebied van robotmaaien. Slim genoeg om te onderhandelen over de uitdagingen van grote en complexe gazons - zoals meerdere smalle doorgangen, obstakels, moeilijk terrein en hellingen tot 45%. GPS-gestuurde navigatie en een groot aantal functies, waaronder Automower® Connect, maken het de intelligente manier om uw gazon groen, gezond en perfect gemaaid te houden. De Automower® Connect-app houdt u onder controle: volg, communiceer en blijf op de hoogte via een aanraking van een scherm, waar u ook bent in de wereld.


Wordt geleverd zonder krammen en draad !


NIEUW:


Met Automower® Connect heeft u de volledige controle over de maaier op uw smartphone. U kunt eenvoudig start-, stop- en parkeeropdrachten verzenden, instellingen controleren en aanpassen. Ontvang desgewenst ook alarmen en houd de positie van uw maaier bij in geval van diefstal - waar u ook bent.10 jaar mobiel gegevenscontract inbegrepen. Standaard op X-line, optioneel voor alle 300-400-series.


Een ingebouwd GPS-systeem maakt een kaart van de tuin compleet met grens- en zoekdraden. De Husqvarna Automower® registreert welke delen van de tuin gemaaid moeten worden en past zijn maaipatroon daarop aan. Dit zorgt voor een geoptimaliseerde gazondekking en een uitstekend maairesultaat.


Energie-efficiënte LED-koplampen voor betere zichtbaarheid en controle, zelfs in het donker. De lampjes gaan ook knipperen als er een storing optreedt.


U BESPAART ZO’N € 900,- MET DE NIEUWE X-LINE MODELLEN MET DE CONNECT, GPS EN LED.


garantie

Specificaties

Husqvarna Automower 430X Robotgrasmaaier 

artnr : 967673212

 

Capaciteit

 

Capaciteit werkgebied   3200 m²

 

Oplaadsysteem   Automatisch

 

Maximale helling in het werkgebied     24 °

 

Battery

 

Accu type   Li-ion

 

Oplaadtijd    50 min

 

Maaitijd op een lading    145 min

 

Gemiddeld energieverbruik bij maximaal gebruik    18 kWh

 

Maaidek    

 

Maaisysteem    3 pivoting razor blades

 

Maaibreedte    24 cm

 

Maaihoogte, min-max    20-60 mm

 

Afmetingen

 

Afmetingen product, LxBxH    72x56x31 cm

 

Kleur    Antraciet

 

Gewicht    13 kg

 

Toebehoren

 

Toetsenbord   19 knoppen

 

Informatie paneel   Large LCD display

 

Timer   Ja

 

Type  Geïntegreerde

 

Wielprofielen   Medium

 

Alarm   Hoog

 

PIN code   Ja

 

Installatie slot   Ja

 

Tijdslot   Ja

 

Op afstand SMS-bericht   Ja

 

GPS Theft tracking   Ja

 

Hefsensor    Ja

 

Botssensor   Ja

 

Hypergevoelige sensoren   Nee

 

Extra messen   9 pcs

 

Grensdraad    niet inbegrepen

 

Grensdraad   niet inbegrepen

 

Haringen   niet inbegrepen

 

Geluidsniveau

 

Geluidsniveau Guaranteed sound level    58 dB(A)


 


Video bekijken

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...