WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË

Husqvarna Automower 550 EPOS Robotgrasmaaier zonder gebruik draad NIEUW!

€ 5.799,00

€ 5.529,00

artnr: 970465312


maaien zonder gebruik van een perimeterdraad


NIEUW, LEVERBAAR VOORJAAR 2021!


tot 5000m²


Husqvarna EPOS (Exact Positioning Operating System) is een baanbrekende technologie voor een nieuwe lijn professionele Automower robotmaaiers. 


Husqvarna Automower Epos is de eerste robotmaaier die kan maaien zonder gebruik van een perimeterdraad. De begrenzings- of perimeterdraad is bij de meeste robotmaaier nodig om dat dan de robotmaaier weet waar hij wel en niet mag maaien.


Husqvarna heeft nu de Automower 550 Epos ontwikkeld. Deze Husqvarna Automower Epos werkt met een virtuele grensdraad en weet op die manier waar hij wel of niet moet maaien. De Automower Epos staat in verbinding met vele satellieten in de ruimte. Door het baken dat wij op de grond gebruiken kan de Automower Epos zeer eenvoudig zijn toegekende gazon onderhouden. Dit maakt de Automower 550 Epos zeer interessant voor gebruik op sportvelden, bedrijfsterreinen, golfbanen en bedrijfstuinen. Door het gebruik van de Epos technologie is het zeer eenvoudig om het werkgebied van de Automower Epos aan te passen aan de omstandigheden. Met uw eigen smartphone is het kinderlijk eenvoudig om de Automower epos in te stellen waar ter wereld u ook bent.


Met Husqvarna EPOS krijgt u een robuuste installatie die uw dagelijkse leven gemakkelijker maakt. Met uw mobiele telefoon kunt u woonzones in- en uitschakelen. Dankzij Husqvarna Fleet Services ™, onze digitale beheertool, weet u altijd waar de maaier is, hoeveel u hem hebt gebruikt en wanneer hij moet worden onderhouden of vervangen - en nog veel meer. Al deze up-to-date informatie, direct beschikbaar op uw telefoon of tablet, zorgt voor een probleemloos en productief bedrijf.


HET HUSQVARNA REFERENTIE STATION IS NIET INBEGREPEN,


deze kunt u er los bij bestellen

Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.

€ 5.799,00

€ 5.529,00

Specificaties

Husqvarna Automower 550 EPOS Robotgrasmaaier 5000m2

artnr: 970465312

EXTRA INFORMATIE BETREFT DE SPECIFICATIES VOLGT NOG!


Capaciteit werkgebied   5000 m² ±20%

Oplaadtijd   60 min

Geluidsniveau gegarandeerd geluidsniveau   61 dB(A)

Capaciteit werkgebied   5000 m² ±20%

Oplaadsysteem   Automatisch

Maximale helling in het werkgebied   24 °

 Maaidek

Maaisysteem   3 draaiende scheermessen

Maaibreedte  24 cm

Maaihoogte, min-max  20-60 mm

 Afmetingen

Afmetingen product, LxBxH   72x56x31 cm

 Toebehoren

Toetsenbord   Geen

Informatie paneel   Nee

Timer  Ja

Alarm   Hoog

PIN code   Ja

Installatie slot   Ja

Tijdslot   Ja

Op afstand SMS-bericht  Ja

GPS Diefstal volgsysteem   Ja

Hefsensor  Ja

Botssensor   Ja

Hypergevoelige sensoren   Ja

Type   Geïntegreerde

Wielprofielen   Grof

Extra messen   9 stuks

 


Video bekijken

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...