Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.

Husqvarna PW 345C Hogedrukreiniger NIEUW!

€ 279,00

€ 273,00

artnr : 967677601


Hoge prestaties, robuust en doelgericht ontwerp en uitstekende resultaten zijn de belangrijkste kenmerken van deze hogedrukreiniger, perfect voor veeleisende taken zoals voertuigen en stenen muren. Aluminium telescopische handgreep en opbergruimte voor netsnoer met snelsluiting maken uw transport en opslag gemakkelijk en gemakkelijk.Twee draaifuncties, voor aanpassing van het mondstuk en snelle aansluiting, voorkomen gedoe. Geïntegreerde accessoireopslag en slanghaspel maken de bediening efficiënt. De metalen pomp zorgt voor een lange levensduur van het product. Twee spuitmonden en één schuimsproeier zijn inbegrepen.


De pomp is gemaakt van metaal om het risico van breuk te minimaliseren en uw product een lange levensduur te geven. De snelle koppeling van de slang verlaagt uw insteltijd en helpt u snel aan de slag te gaan met uw schoonmaaktaken. Extra comfort en gebruikersvriendelijkheid dankzij de flexibele, niet-klittende slang. De robuuste, uitschuifbare handgreep maakt uw transport en opslag gemakkelijk en gemakkelijk.


Maximale druk   145 bar


Waterstroom     420-550 l/h


Vermogen         2400 W


Slang lengte      8 m

Specificaties

Husqvarna PW 345C Hogedrukreiniger NIEUW!

artnr:  967677601

 

CE gecertificeerd

Ja

Automatic start/stop

Ja

 

Gewicht  

13200 g

Afmetingen product, LxBxH

325x350x660 cm

 

Slang lengte

8 m

Container capaciteit     

0.5 l

Motor

Voltage

230 V

Frequentie, Hz

50 Hz

Fasen

1

Vermogen

2400 W

Nominale stroom, A

10.5 A

Sound & Noise

Geluidsdrukniveau (LWA)

93 dB(A)

Technical Data

Maximale druk

145 bar

Werkdruk Max

135 bar

Waterstroom

420-550 l/h

Max. Water inlet temperature

40 °C

Max. aanzuiging bij zelfaanzuiging    

1 m

Draadlengte

5 m

Vibrations

Trilling (ah) Vibration max ah    

2.5 m/s²


Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...