Iseki SXG216 diesel zitmaaier met opvang

€ 10.799,00

€ 10.750,00

artnr : SXG216 102 cm maaidek ,mechanische kiepend ,zonder beugel 


Op zoek naar de maaimachine met geweldige grasopvangkwaliteiten?


Dan kan dit de Iseki SXG 216 u bieden! Een machine uitgevoerd met een sterke 2 cilinder dieselmotor en een hydrostatische rijaandrijving is ontwikkeld voor een goede opvang van gras en blad onder vrijwel alle omstandigheden. De bestuurder heeft een comfortabele stoel ter beschikking zodat u moeiteloos het gras kunt maaien. Iseki SXG 216 diesel zitmaaier met 102 cm maaidek en mechanische kiepend (elektrische kiepende bak heeft een meerprijs van € 500,-)

Specificaties

Iseki SXG 216 diesel zitmaaier met 102 cm maaidek en mechanische kiepend  zonder beugel

(elektrische kiepende bak heeft een meerprijs van € 500,-)

(meerprijs beugel €725,-incl )

artnr : SXG216

Technische specificaties

 • ISEKI dieselmotor - watergekoeld
 • Vermogen: 16 Pk - 11 kW bij 2800 t/min
 • Cilinderinhoud: 688 cc - 2 cilinders
 • Tankinhoud: 18 liter
 • Hydrostatische tweewiel-aandrijving
 • Rotatieve tussenasmaaier 102 cm met achteruitworp
 • Maaier met twee tegen elkaar in draaiende messen met mesrem
 • Maaihoogte regelbaar van 30 tot 90 mm
 • Breed uitwerpkanaal zonder turbine
 • Opvangbak van 380 liter, manueel of elektro-hydraulisch lossend
 • Snelheid vooruit van 0 tot 11 km/u en achteruit van 0 tot  6 km/u
 • Banden vooraan: 16x6.50-8 en achteraan 20x8.00-10
 • Afmetingen (LxBxH): 250 x 107 x 119 cm
 • Gewicht (machine + bak + maaidek): 440 kg

Bediening

 • Door de grote vlakke vloer kan men links en rechts gemakkelijk op – en afstappen. Alle bedieningshandel zijn binnen handbereik en laten zich gemakkelijk bedienen. Via twee rijpedalen wordt de hydrostatische rijaandrijving bediend. Zo kunt u snel de rijsnelheid aanpassen, tevens is het veranderen van rijrichting zeer gemakkelijk.
Motor
 • De Iseki 2 cilinder dieselmotor levert een vermogen van 16 pk. Door het lage toerental worden vibraties en geluidsniveau tot een minimum beperkt. De tankinhoud van 18 liter zorgt ervoor dat u lang zonder te hoeven stoppen kunt maaien. De motorkap bestaat uit één stuk zodat u deze gemakkelijk kunt openen.
Maaidek
 • Het maaidek van de SXG 216 is zo ontworpen dat het gras direct wordt afgevoerd naar de grasvanger. De messen worden via een cardan aangedreven waardoor er een maximale vermogensoverbrenging is. Onderhoudskosten worden door deze wijze van aandrijving ook nog een tot een minimum beperkt. De maaibreedte bedraagt 102 cm. De maaihoogte kan vanaf de zitplaats worden ingesteld.
Grasvanger
 • De grasvanger kan vanaf de zitplaats geledigd worden. Er is keuze uit een mechanisch kippend model en een elektrisch kippend model. De grasvanger heeft maar liefst een inhoud van 380 liter. Een akoestisch signaal informeert u als de grasvanger vol is. Dit wordt ook visueel aangegeven op het dashboard. De grasvanger kan ook eenvoudig worden verwijderd zodat een deflector of een mulchset gemonteerd kan worden.
Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...