Iseki SXG 323 diesel Zitmaaier 122 cm maaidek met opvangbak laag

€ 15.820,00

€ 15.750,00

artnr : SXG323


Iseki SXG hebben sinds lange tijd een zeer goede reputatie als het gaat om het opvangen van gras. Deze nieuwe generatie van diesel zitmaaiers met een uitmuntende maaikwaliteiten zetten opnieuw de standaard. De 22 pk 3 cilinder dieselmotor, cardanaandrijving van het maaidek is de basis tot het succes. Het nieuwe ontwerp en verbeterde ergonomie brengen deze machines tot de “state of the art”in dit marktsegment.  Een zitmaaier met laaglosend opvang en 122 cm maaidek. Meerprijs hooglossend opvang is €4000 ,-. Comfortabele zitmaaier die zelfs nat en lang gras maait. Qua vermogen, duurzaamheid en uithoudingsvermogen zijn de Iseki SXG zitmaaiers onverslaanbaar. De superieure bedrijfsprestaties zorgen voor een comfortabel gebruik op lange termijn. De robuuste maaier met 2 tegen elkaar in draaiende messen werpt het gras door een ruim bemeten kanaal tussen de wielen door rechtstreeks in de opvangbak van 550 liter. Dit opvangsysteem heeft vele voordelen: het gras wordt direct naar achteren geworpen en een aanzuigturbine is overbodig. Hierdoor maakt de machine veel minder lawaai en kan ze zelfs nat en lang gras maaien.

Specificaties

Iseki SXG 323 diesel zitmaaier met laaglosend opvang en 122 cm maaidek

Meerprijs Hooglossend opvang is €4000 ,-

artnr : SXG323

Technische specificaties

 • Iseki 3 cylinder watergekoelde dieselmotor
 • Vermogen : 23 Din Pk (1123 cc) of 26 Din Pk (1123 cc)
 • Hydrostatische 2-wielaandrijving met portaalassen en differentieelblokkering
 • Servo-besturing
 • Rijsnelheid vooruit van 0 tot 16,5 km/u en achteruit van 0 tot 10 km/u
 • Rotatieve tussenasmaaier met achteruitworp
 • Maaibreedte : 122 cm of 137 cm
 • Maaihoogte regelbaar in 6 posities van 30 tot 90 mm
 • Breed uitwerpkanaal, zonder turbin.

Bediening

 • Door de grote vrijwel vlakke vloer kan men links en rechts gemakkelijk op – en afstappen. Alle bedieningshandel zijn binnen handbereik en laten zich gemakkelijk bedienen. Via twee rijpedalen wordt de hydrostatische rijaandrijving bediend. Zo kunt u snel de rijsnelheid aanpassen, tevens is het veranderen van rijrichting zeer gemakkelijk. Het dashboard geeft u alle nodige informatie zoals toerental, brandstofhoeveelheid.

Motor

 • De Iseki 3 cilinder dieselmotor levert een vermogen van 22 pk. Door het lage toerental worden vibraties en geluidsniveau tot een minimum beperkt. De tankinhoud van 21 liter zorgt ervoor dat u lang zonder te hoeven stoppen kunt maaien. De motorkap bestaat uit één stuk zodat u deze gemakkelijk kunt openen. Servicewerkzaamheden zoals het peilen van olie, schoonmaken van luchtfilter is dan ook zeer gemakkelijk.

Maaidek

 • De maaibreedte bij de Iseki SXG 323 bedraagt 122 cm. Dit nieuw ontworpen maaidek wordt via een cardan aangedreven en heeft hierdoor een maximale vermogensoverbrenging en een minimum aan onderhoudskosten.
  De messen hebben een grote overlap waardoor mede hierdoor een perfect maaibeeld wordt verkregen.
  De maaihoogte kan vanaf de zitplaats worden ingesteld.

Grasvanger

 • De grasvanger kan vanaf de zitplaats geledigd worden. Er is keuze uit een laag kippend model en een hoog kippend model. Beide worden vanaf de zitplaats met 2 onafhankelijk hendels hydraulisch bediend Het laagkippend model heeft een inhoud van 550 liter het hoogkippend model 600 liter.  Het gras gaat direct door het midden vanuit het maaidek naar de grasvanger en hoeft niet over een aandrijfsysteem geleid te worden, maar gaat direct via een brede opening naar achter.

Opties

 • De Iseki SXG kunnen breder worden ingezet dan alleen grasmaaier. Als optie is er een fronthef en frontaftakas leverbaar. Hierdoor is het mogelijk de machine uit te rusten met een schuif op een borstel. Verder kan men achterop een zoutstrooier monteren.
Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...