WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË

Kwern Greenbuster Pro 66 Onkruidborstelmachine werkbreedte 66 cm

€ 915,00

€ 870,00

artnr : 18035


De krachtige stalen borstels verwijderen onkruid tussen tegels op voetpaden, opritten, trottoirs, parkeerplaatsen en dergelijke. Verwijdert in hetzelfde proces ongewenst mos tussen de tegels. Het ontwerp van de machine maakt het zacht voor de coatingsteen.  Coatings met een stevig algenoppervlak reinigen de Greenbuster Pro 66 eenvoudig.


Werkbreedte is 66 cm.


Geoptimaliseerde snelheid. De rotaties op de borstelkop zijn geoptimaliseerd om de beste resultaten te bereiken. Tegelijkertijd zorgt de snelheid ervoor dat stenen, onkruid en stof niet ver weg worden gegooid. De machine is uitgerust met 1 set zeer krachtige stalen borstels. De wielen zijn uitgerust met lichtgewicht wielen en de machine kan eenvoudig worden geduwd zonder weerstand.


Het stuur is verstelbaar en opvouwbaar. Het stuurwiel kan in 3 standen worden ingesteld voor de beste ergonomische ervaring. Bovendien kan de hendel over de machine worden geklapt tijdens opslag of tijdens transport.


Reinig effectief tussen tegels zonder de noodzaak van chemicaliën, gasbranders of hogedrukreinigers. Het borstelen van onkruid is de meest snelle manier van het bestrijden van het onkruid.Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
Specificaties

Kwern Greenbuster Pro 66 Onkruidborstel machine

artnr : 18035


Werkbreedte 66 cm

Grote, solide rubberen wielen

Riemaandrijving

Verstelbaar en opvouwbaar stuur

Mogelijkheid om de geleider te kantelen en zo de werkhoek van de borstels te veranderen.

Betrouwbare constructie

Gebruiksvriendelijk

Motor Briggs & Stratton 500 E / 140 CC

Borstel: 4 staal borstels van 3 stuks, lange levensduur (ook in nylon mogelijk)

 

 

Kwern is een Deens productiebedrijf.

Deze concentreert zich op het reinigen van tegels en coatings. Reinigen zonder chemie, hoge druk of gas - dat is goed voor het milieu.


Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...