Jo Beau E200 Elektrische Hakselaar / Houtversnipperaar

€ 5.538,00

artnr : E200


Deze oersterke Jo Beau hakselaar is als kleinste model voor de professioneel een degelijk, stabiel & veilig toestel.


De E200 is met zijn krachtige elektrische motor van 7,5 Kw (min 40Amp-400V > 3x380V / 3x220V) speciaal ontworpen voor zowel buiten- als binnengebruik. De E200 combineert moeiteloos milieuvriendelijkheid met de vetrouwde Jo Beau® trommeltechnologie™. De lage, ergonomische vultrechter van 73 cm hoog garanderen een vlotte takverwerking met een diameter van 6 cm tot een capaciteit van 2,5 m³ haksel per uur.

Dikke en sterk vertwijgde takken met bijhorend groen worden moeiteloos en automatisch in de ruime invoeropening van de houtversnipperaar getrokken door de unieke Jo Beau Trommeltechnologie™. De hoge snelheid van de messentrommel zorgt niet enkel voor een ongeziene verwerksnelheid maar zorgt er ook voor dat de mooie houtsnippers omhoog uit het toestel worden gecatapulteerd. Dus kortom zorgt de Trommeltechnologie™ voor drie zaken: het binnentrekken van de takken en groen, het hakselen van de takken en het omhoog uitwerpen van de houtsnippers.

Alle Jo Beau machines zijn gebouwd in overeenstemming met de geldende Europeserichtlijnen en voorzien van een CE-attest. Alle machines worden geleverd met een handleiding en onderdelenlijst.

Specificaties

Jo Beau E200 Elektrische Hakselaar / Houtversnipperaar

artnr : E200


Technische specificaties

Max. advies diameter   60 mm

Capaciteit snippers (gemiddelde)           2,5 m³/u

Verwerksnelheid (gemiddelde)               25 m/min

Motor

Aandrijving        Elektrische motor

Merk & type      3x380V / 3x220V

Vermogen          7,5 Kw min 40Amp-400V

Geluidsniveau Lw (A)    /

Toerental            2800

Design

Afmetingen (LxBxH)      1650 x 620 x 1150 mm

Invoerhoogte   730 mm

Gewicht              128 kg

Versnippertechnologie                Jo Beau® trommeltechnologie™

Chassis / Invoertrechter / Uitwerpbuis Staal met poedercoating

Snijmessen        2 geharde messen (omkeerbaar)

Tegenmes          1 (4x omkeerbaar)

Trommeloverbrenging Enkelvoudige industriële V-riem

Invoeropening (BxH)     450 x 390 mm


 Milieuvriendelijk
 Voor binnen en buitengebruik
 Lage vultrechter met brede invoeropening
 Uiters vlot te manoeuvreren
 Grote luchtbanden
 Slechts 62cm breed
 Scharnierende vultrechter voor makkelijk onderhoud
 Unieke Jo Beau Trommeltechnologie™
 Trommelkogellagers in zware industriële uitvoering
 Geharde draaibare messen
 Verschillende opties beschikbaar

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...