WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË

Jo Beau M100 Benzine Hakselaar / Houtversnipperaar

€ 1.254,00

artnr : M100


De M100 Garden-line versnipperaar is een compacte, lichte, maar robuuste hakselaar aangedreven door een Honda benzinemotor. De hakselaar heeft een haalbare diameter van 4 cm takken en een capaciteit van 0,89m³ houtsnippers per uur. De Jo Beau® trommeltechnologie™ zorgt ervoor dat de takken automatisch in het toestel worden getrokken en de mooie snippers naar bovenuit worden gekatapulteerd.

De lage ergonomische invoerhoogte van 93cm en hoge krachtige uitworp, maakt de Jo Beau M100 ideaal voor de particulier tuinliefhebber. Door het compacte volumekan de houtversnipperaar makkelijk vervoerd worden in een autokoffer.
De invoeropening van de M100 is voor veiligheidsredenen beperkt doch ontworpen voor een minimale weerstand tijdens de invoer.

Door het eenvoudig openklappen van de invoertrechter wordt een grote opening naar het messen-trommelhuis vrij gemaakt. Dit maakt het makkelijk om bij de messen te komen voor demontage of montage voor het slijpen.

Alle Jo Beau machines zijn gebouwd in overeenstemming met de geldende Europeserichtlijnen en voorzien van een CE-attest. Alle machines worden geleverd met een handleiding en onderdelenlijst.Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
€ 1.254,00
Specificaties

Jo Beau M100 Benzine Hakselaar / Houtversnipperaar

artnr : M100

 Aangepaste ergonomische invoerhoogte
 Uiters vlot te manoeuvreren door grote luchtbanden
 Onderhoudsvriendelijk
 Vlotte verwerking van takken
 Scharnierende vultrechter voor makkelijk onderhoud
 Unieke Jo Beau Trommeltechnologie™
 Werpt snippers omhoog uit
 Robuust en toch licht
 Belgische topkwaliteit


Technische specificaties

 

Max. advies diameter   40 mm

Capaciteit snippers (gemiddelde)           0,89 m³/u

Verwerksnelheid (gemiddelde)               25 m/min

Motor

Aandrijving        Benzine motor

Merk & type      Honda GP160 1 cil. 4-takt

Vermogen          27,6 kW (37 Pk)

Verbruik              1,4 L/u - 3600 toerental

Geluidsniveau Lw (A)    103 dB(A)

Design

Afmetingen (LxBxH)      711 x 620 x 935 mm

Invoerhoogte   840 mm

Gewicht              32 kg

Versnippertechnologie                Jo Beau® trommeltechnologie™

Chassis / Invoertrechter / Uitwerpbuis Staal / Kunststof / Kunststof

Snijmessen        2 geharde messen

Tegenmes          1 (2x omkeerbaar)

Trommeloverbrenging Rechtstreeks op motoras

 

Opties

Onderhoudsmeter / Urenteller

Op de Jo Beau onderhoudsmeter of urenteller kan eenvoudig het aantal uren worden afgelezen voor onderhoud of verhuur. De meter kan worden geplaatst op de M100, M200, M250, M300, V460 & B13-90. Op de overige machines is een onderhoudsmeter/urenteller standaard.


Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...