Nilfisk MC 4M-160/620 XT Koudwater Hogedrukreiniger

Nog 1 beschikbaar

€ 1.615,00

€ 1.250,00

artnr : 107146403


NOG MAAR 1 OP VOOORRAAD VOOR DEZE PRIJS!*


De Nilfisk MC 4M hogedrukreiniger is ontwikkeld voor lichte, algemene reinigingswerkzaamheden en is de ideale keus voor kleine handelsondernemingen, kleine bouwbedrijven, kleine garages en de kleinere landbouwbedrijven. Deze Nilfisk serie is uitgevoerd met een professionele 1450 tpm motorpomp met keramische plunjers voor lichte tot middelzware werkzaamheden met een gemiddelde intensiteit.


De Nilfisk MC 4M koudwaterhogedrukreiniger is uitgevoerd met twee nieuwe kenmerken die de gebruiksvriendelijkheid vergroten:


Speciale opbergplek voor het spuitpistool. Studies hebben aangetoond dat dit onderdeel het meest beschadigt tijdens transport en verplaatsen. Eenvoudigweg omdat het spuitpistool niet goed opgeborgen is en dus onbeschermd is. De Nilfisk MC 4M lijn hogedrukreinigers zijn voorzien van een innovatieve spuitpistoolhouder die beschadiging voorkomt.


Draaibare kabelhaak voor de elektrokabel. Een eenvoudige oplossing die al zeer gewaardeerd wordt door tal van gebruikers van onze andere producten. De draaibare kabelhaak maakt het oprollen en afrollen van de elektrokabel eenvoudiger en voorkomt irritatie bij het opbergen van de Nilfisk hogedrukreiniger.  • Uitgevoerd met een 1450 tpm hoogwaardige motor pomp

  • Messing motorkop en drie keramische plunjers

  • Drukgeactiveerde besturing

  • Pompolietank met niveau indicator en vul/legen functie

  • Eenvoudig openen en demonteren van de kap voor toegang tot de pomp

  • Innovatieve bevestiging voor spuitpistool beschermt deze tegen beschadigen tijdens opslag en verplaatsen

  • Draaibare kabelhaak voor snel op-/afrollen van de elektrokabel

  • Robuust ontwerp met grote 250 mm wielen vergemakkelijken het verplaatsen over ongelijke oppervlakken

  • Aluminium handgreep


 


*zolang de voorraad strekt

Specificaties

Nilfisk MC 4M-160/620 XT Koudwater Hogedrukreiniger + GRATIS STOFZUIGER

artnr : 107146403

Productgegevens

Artikelnr. 107146403

Gewicht (kg)

41

Lengte x breedte x hoogte (mm)

382x382x1017

Pompdruk (bar/MPa)

160/16

Reinigingsimpact (kgf)

2.9

Watercapaciteit Qmax-Qiec (l/u)

620/560

Watertoevoertemperatuur, max. (°C)

60

Stroomverbruik (kW)

3

Elektrische aansluitwaarden (V/~/Hz/A)    

230/1/50/13.4

Elektrokabel (m)

5

Aanzuighoogte (m)

0.5

Sproeiergrootte

.0340

Pomp (tpm)

1450

Keramisch gecoate plunjers

3

Koppeling

 ja

Wisselstroom

 ja

Slanghaspel

 ja

Compact design

 ja

Keramisch gecoate plunjers

 ja

Pistoolgreep houder

 ja

Draaibare snoerhouder

 ja

Slot voor slanghaspel

 ja

Schuimsproeier

 ja

Reinigingsmiddelfles 2,5 liter

 ja

Kijkglas

 ja

Direct Start Stop

 ja

Deze serie Nilfisk hogedrukreinigers zorgt voor een aanmerkelijke verlaging van de operationele kosten voor de gebruiker, wat het belangrijkste element in onze strategie is. De Nilfisk MC 4M serie hogedrukreinigers verhogen de reinigingsefficiëntie met gemiddeld 15%. Dankzij het externe reinigingsmiddel injector systeem is de werkelijke werkdruk bij de nozzle verhoogd en kan de reinigingstijd worden verlaagd tot wel 15% - dit bespaart arbeidsloon, water en elektriciteitskosten!

Ook onderdeel van onze inspanningen om de operationele kosten te verlagen, is het verbeterde onderhoud van de Nilfisk MC 4M serie door een optimale toegang tot de motor en de pomp. Een ingebouwd pompoliereservoir met vul en afvoer mogelijkheid maken basis onderhoudswerkzaamheden zoals olie controleren, eenvoudig voor de gebruiker. Ook voor de servicemonteur zorgt de eenvoudige toegang tot essentiële onderdelen voor een verlaging van de kosten.


Video bekijken

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...