Pellenc Excelion 2000 Accu Bosmaaier

€ 1.077,00

€ 1.055,00

artnr : 20800402


Zeer krachtige professionele bosmaaier met 2000 Watt motor. Werkt op multifunctionele Pellenc accu. Ultra licht. Uitzonderlijk stil. Veilig. Ergonomisch. Met standaard draagharnas voor instelling van een optimale balans. Variabel toerentalregeling 2000 tot 6200 rpm. Door de unieke combinatie van de hoogrendement elektromotor met de Pellenc hoogvermogen accutechniek is een autonomie tot maar liefst 4,5 uur bereikbaar (i.c.m. ULB 1100)!. Zeer zuinig in gebruik, geen benzinestank en geen uitstoot van schadelijke stoffen. Zeer snelle terugverdientijd door grote besparing op brandstof. Batterij is niet bij de prijs inbegrepen.Specificaties

Pellenc Excelion 2000 Accu Bosmaaier

artnr : 20800402

  • Benodigde (aanbevolen) accu ULB 1100
  • 2000 W hoog rendement onderhoudsvrije borstelloze motor
  • Toerental variabel standaard tussen 2000 tot 6200 t/minuut 
  • Toerental Eco modus variabel tussen 2000 tot 4200 t/minuut
  • Autonomie in standaard modus: 2 uur met draad / 3 uur met maaimes
  • Autonomie in Eco modus: 3 uur met draad / 4,5 uur met maaimes 
  • Gewicht 5,4 kg 
  • Geluidsvermogen 97 dB(A)
  • Geluidsdruk 84 dB(A) 
  • Stuurgreep en ergonomisch en comfortabel draagharnas i.c.m. draagstel accu

LET OP machine is exclusief maaikop!

Batterij is niet bij de prijs inbegrepen. Deze dient u er los bij te bestellen.


video Pellenc Excelion BosmaaierVideo bekijken

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...