WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË

Pellenc Excelion Alpha Accu Bosmaaier / Trimmer

€ 520,00

artnr: 57187


GELEVERD MET ALPHA CUT


De krachtige nieuwe kantenmaaier Excelion Alpha voor professioneel gebruik en de ingebouwde accu 520 doen niet onder voor benzinemotoren. Dit nieuwe concept zorgt voor eenvoudig en snel werken en een grote hanteerbaarheid. Een overtuigende productiviteit met een snelheid tot 6400 toeren/min. en een gemiddelde autonomie van 3 uur. Dankzij zijn veelzijdigheid is het gereedschap zowel geschikt voor het maaien van hoog en dik gras als voor afwerkingswerkzaamheden. Krachtig Maaidiameter 400 mm en tot 6400 toeren/minuut met een draad van 3 mm Een autonomie van 1u30 tot 3u30, naargelang het type te verrichten werkzaamheden, met de accu 520 Ergonomisch Draagband over de schouder met dwarsband om hem op zijn plaats te houden Eenvoudig en snel werken dankzij de ingebouwde accu Ronde, verstelbare en draaibare handgreep voor een betere hanteerbaarheid van het gereedschap

Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
Specificaties

Pellenc Excelion Alpha Accu Bosmaaier / Trimmer

artnr: 57187

Technische gegevens

 

Max. vermogen – W      900

Gewicht (zonder maaigereedschap, carter en accu) – kg                    2,5

Gewicht (gereedschap compleet met ALPHA CUT en carter, zonder accu) – kg                    3,1

Max. draaisnelheid – toeren/min.          3 snelheden: 4000 / 5800 / 6400

Maaidiameter met de ALPHA CUT – mm             ∅ 400

Draadlengte met de ALPHA CUT– ∅ 2,4                3,5 m

Traploze trekker              Ja

Snijkoppen        ALPHA CUT INBEGREPEN

*Autonomie met accu 260          40 min. tot 1u45

*Autonomie met accu 520          1u30 tot 3u30

Totale lengte van het gereedschap (accu> snijkop) – cm             189

 

*Totale gebruiksduur bij gemiddeld professioneel gebruik. Tijdsduur inclusief onderbrekingen die inherent zijn aan gebruik van dit gereedschap.


Video bekijken

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...