WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË

Ripagreen Mobility Kit Onkruidbrander met rugzak / harnas

€ 2.680,00

€ 2.625,00

artnr : 92001137


De Ripagreen is een handzame onkruidbrander waarmee u onkruid kunt beheersen op wegen, paden, trottoirs, boomspiegels en andere oppervlaktes. 


Het innovatieve ergonomische harnas Ripagreen accepteert alle soorten "kleine" gasflessen (5 tot 6 kg propaan). Het biedt optimaal comfort met verstelbare banden en draaibare roestvrijstalen arm aan de voorkant.


De RIPAGREEN thermische lans heeft een regelbaar verwarmingsvermogen. Het verspreidt de warmte van een korte en stijve vlam door zijn roestvrijstalen mondstuk.


Het is ontworpen voor ergonomisch gebruik door een enkele operator, ofwel geduwd om snel en moeiteloos grote gebieden te bedekken, of gedragen om complexe of geïsoleerde gebieden aan te pakken.


Deze kit bestaat uit:


-mini thermische lans


-4 meter gasslang


-instelbare drukregelaar


-ergonomische rugzak/harnas


*GASFLES NIET INBEGREPEN!

Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
Specificaties

Ripagreen Mobility Kit Onkruidbrander met harnas

92001137


Deze kit bestaat uit:

-mini thermische lans

-4 meter gasslang

-instelbare drukregelaar

-ergonomische rugzak/harnas


Technische specificaties:

Gassoort      propaan

Gasvoorziening          dampafname gasfles

Vermogen       45-76 kW

Gasverbruik      2.9-5.9 kg/uur

Ontsteking       Piëzo

Werkbreedte      ca  250-300 mm

Gewicht          2.1 kg, xclusief gasvoorziening

Capaciteit per uur        500m²

Garantie       1 jaar  (exclusief slijtdelen)


Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...