Sabo 43 Vario E Benzinemaaier ACTIE!

€ 1.219,00

€ 1.149,00

artnr : SA1856  *ACTIECODE : SA1858


43 cm maaibreedte, standaard met robuust aluminium chassis, centrale maaihoogte-instelling en variabele stuurboomhoogteverstelling voor comfortabel, ergonomisch maaien.
Met de inschakelbare Vario-aandrijving kan de rijsnelheid eenvoudig op de stuurboom worden geregeld. U bepaalt het tempo. Met een comfortabele elektrische directe start-functie via contactsleutel.


Alle SABO-benzinemaaiers met 43 cm Maaibreedte zijn met de READYSTART-functie uitgerust. Briggs & Stratton's READYSTART startsysteem is de standaard voor eenvoudig starten. Eenvoudig en betrouwbaar voor iedereen. Geen primen, geen choke, geen probleem.


Dankzij de eenvoudig bedienbare snelspanners is de duwboom snel, makkelijk en plaatsbesparend in te klappen. Uit de kofferbak of de keldertrap op: soms moet de grasmaaier opgetild worden. Handig: een stevig handvat op de behuizing


U kunt uw SABO 43 vario E in een handomdraai ombouwen tot een mulchmaaier (optie). Ventilator en ventilatorbehuizing hoeven daarvoor niet meer uitgebouwd te worden. Een stop deactiveert het TurboStar-systeem. Maar ook met mulchmes, zonder stop en met vangzak kunnen uitstekende maairesultaten behaald worden.  • Robuust aluminium chassis

  • Centrale maaihoogte-instelling

  • Vario-aandrijving

  • Elektro-directe start-functie

€ 1.219,00

€ 1.149,00

Specificaties

Sabo 43 Vario -E grasmaaier electrische gestart 

artnr : SA1856  * ACTIECODE SA1858

Maaibreedte

43 cm

Motor / machinevermogen kW / toerental t/min      

4-takt / 2,4 / 2.800

Gegarandeerd geluidsniveau dB(A)

96

Aanbevolen voor oppervlakken tot

1000 m²

maaihoogte-instelling

Centraal 8-voudig (2,5-8,0 cm)

SABO TurboStar ™- systeem

Ja

Vangzak volume in liter

65

TurboStar™-signaal vulpeilweergave

Ja

Mulchen

Optioneel

Stuurboom in hoogte verstelbaar

Drievoudig

Elektro- directe start

Ja

Inschakelbare achterwielaandrijving

variabel 2,5-4,3 km/h

Wiellager voor/achter

Kogellager / naaldlager

Gewicht

38 kg

Behuizingsmateriaal

Aluminium

Artikelnummer

SA1856


Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...