WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË

Sabo 47 Vario E instart Benzinemaaier ACTIE!

€ 1.479,00

€ 1.359,00

artnr : SA224319* ACTIE artnr                     (SA221619)


Deze grasmaaier kan in een handomdraai met de als toebehoren beschikbare mulchkit omgebouwd worden tot een mulchmaaier.


Met alles wat het maaien nog comfortabeler maakt, tot aan de elektro-directe start toe. Met alle uitrustingskenmerken van een echte SABO: Aluminium chassis, centrale maaihoogte-instelling, verstelbare stuurboom en aangedreven door een krachtige Briggs&Stratton-motor. Aanbevolen gazon : 1500  m²


De SABO 47-VARIO E is met de READYSTART-functie uitgerust.


De softgrip is een ergonomische grip met een uitgekiend profiel waarmee comfortabele bediening is verzekerd


Dankzij de eenvoudig bedienbare snelspanners is de duwboom snel, makkelijk en plaatsbesparend in te klappen.


Overtuigende prestaties – zelfs bij vochtig gras!


Dankzij de innovatieve TurboStarTM-Technologie hebben SABO-maaiers een perfect maaibeeld en vangresultaat. Het TurboStarTM- systeem verzorgt via een afzonderlijke ventilator een krachtige luchtstroom waardoor het maaisel volledig in de vangzak terechtkomt


Het speciaal gevormde maaimes zuigt lucht van onderen aan waardoor het gras zich voor de snede  opricht. Het mes bestaat uit één stuk hoogwaardig veerstaal dat naar de strengste  fabricage- en veiligheidseisen geproduceerd wordt.


Geen onnodige handelingen of geloop meer. Dankzij het TurboStarTM  systeem wordt de vangzak tot 100% gevuld. Dankzij de extra luchtstroom, het speciaal gevormde maaidek en maaimes heeft u de beste opvangresultaten ook onder zware omstandigheden.


Elektrische directe-start-functie via contactsleutel. Net zoals bij een auto start u de SABO-grasmaaier met de contactsleutel op de stuurboom. Briggs & Stratton's READYSTART startsysteem is de standaard voor eenvoudig starten. Eenvoudig en betrouwbaar voor iedereen. Geen primen, geen choke, geen probleem.
Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.

€ 1.479,00

€ 1.359,00

Specificaties

Sabo 47 Vario E instart Benzinemaaier ACTIE !

artnr : SSA224319* ACTIE artnr                     (SA221619)


Maaibreedte

47 cm

Motor machinevermogen kW toerental t/min       

4-takt 2,4 2800

Gegarandeerd geluidsniveau dB(A)

96

Aanbevolen voor oppervlakken tot

1500 m²

maaihoogte-instelling

Centraal 8-voudig (2,5-8,0 cm)

SABO TurboStar ™- systeem

Ja

Vangzak volume in liter

65

TurboStar™-signaal vulpeilweergave

Ja

Mulchen

Optioneel

Stuurboom in hoogte verstelbaar

Drievoudig

Elektro- directe start

Ja

Inschakelbare achterwielaandrijving

variabel 2,7-4,3 km/h

Wiellager voor/achter

Kogellager / naaldlager

Gewicht

39 kg

Behuizingsmateriaal

Aluminium

Artikelnummer

SA1876    *SA1675 ACTIE artnr


Video bekijken

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...