Stiga Bio Master 2200 Elektrische Hakselaar

€ 159,00

€ 149,00

artnr : 290000222/ST1


Met de elektrische Stiga Bio Master 2200 hakselaar kunt u takken tot 40 millimeter verhakselen. Door uw tuinafval te versnipperen, wordt het afvoeren van het tuinafval gemakkelijk. Ook is het versnipperde tuinafval zeer geschikt om te verwerken als compost. De snippers worden handig opgevangen in de meegeleverde opvangzak van 50 liter. Dankzij de 2200 watt motor en de omwentelsnelheid van 3650 omwentelingen per minuut maakt u binnen een mum van tijd korte metten met al uw tuinafval. De duurzame, lasergesneden precisiemessen geven een hoog snijvermogen en de snelle vultrechter en praktische stop zorgen voor eenvoudig vullen en een snelle materiaaldoorvoer. Het frame en de robuuste wielen zorgen voor stevigheid en mobiliteit. 


Standaard meegeleverd:


Handleiding


Duwstok


50 liter opvangzak


 Specificaties

Stiga Bio Master 2200 Elektrische Hakselaar

artnr : 290000222/ST1


Hoogte    100 cm

Breedte   35 cm

Diepte   50 cm

Systeem     Dubbele omkeerbare messen

Gewicht   10,4 kg

Stroombron   Ja

Type stroomvoorziening   Netstroom

Fluisterhakselaar    Nee

Maximaal geluidsniveau    102 dB

Opvangbak  Ja

Volume opvang  50 l

Materiaal opvangbak    Textiel

Snijcapaciteit  40 mm

Hakselmethode   Snijden


Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...