Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.

Swardman Edwin 2.0 Standard 45 cm Kooimaaier met 5 blads cassette

€ 1.890,00

model: ZSE0003


De Swardman Edwin kooimaaier met een rij- en werkbereik van 45 cm is geschikt voor kleinere en meer gevarieerde gazons tot 600 m2. Het valt op door zijn gemakkelijke bediening, verrassend stil en economische Kawasaki-motor en duurzaamheid. Edwin Standard is vervaardigd in grijs-zilveren kleur en is uitgerust met een 5-bladige cilinder die zorgt voor een perfecte snede van grasbladen.


Edwin is de modernste kooimaaier op de markt voor gazons. Het geheel werd ontwikkeld in Tsjechië door tuinman Tomáš Šena en uitvinder Marek Votroubek.


De kooimaaier Edwin is geschikt voor de meeste gazons die een representatieve functie hebben. Behalve een nauwkeurige maaibeweging die gelijkwaardig is aan het knippen met een schaar, kan de Edwin uitstekend oneffenheden kopiëren en daamee ook een gemoduleerde gazon gelijkmatig maaien. Dankzij de meebewegende cilinders wordt het gazon altijd gelijkmatig gemaaid. De stille en betrouwbare motor van Kawasaki zorgt voor een soepele werking waarmee u de omgeving niet stoort. Op de gazonmaaiers van Swardman wordt 5  garantie gegeven.


Het aanbod wordt aangevuld met een breed scala aan accessoires voor de noodzakelijke zorg voor het gazon in de vorm van uitwisselbare verticuteer- en beluchtingscassettes en borstels . Onderaan vindt u deze accessoires die voor deze kooimaaier geschikt zijn.


De standaard kleur van deze machine is zilver grijs maar indien gewenst is deze ook leverbaar in zwart, wit, bruin/rood en rood.


Dit heeft een meerprijs van € 99,- .


 

Specificaties

Swardman 2.0 Edwin Standard 45 cm kooimaaier met 5 blads cassette 

 artnr : ZSE00003

 

Model : Edwin 45 Standard 

Maaisysteem  : Kooimaaier 

Maaibreedte  :45 cm 

Maaihoogte  : 5 - 45 mm 

Instelling van de maaihoogte  : Variabele fijninstelling 

Theoretisch vermogen  : 2700 m²/u

Aantal messen van de cilinder :  5 

Aantal maaibewegingen per meter  :60 

Motor - type  : Kawasaki 'Easy Start' Low Emission, 4-takt 

Motor - vermogen  : 1.90 kW 

Motor - inhoud  : 99 cm3 

Motor - toerental  : 1600 - 4000 t/min. 

Motor - brandstofverbruik  : minder dan 0,5 liter/mnd 

Motor - inhoud brandstoftank  : 1.60 l 

Achterste cilinder  : Transmissie van roestvrij staal met differentieel 

Voorste cilinder  : Gepolijst van roestvrij staal 

Grasvangbak - materiaal  : Metaal 

Grasvangbak- inhoud  : 40 l 

Aantal schroeven van het onderste mes  : 10 

Stuur - minimale hoogte  : 85.00 cm 

Stuur - maximale hoogte  : 115.00 cm 

Maximale totale breedte van de machine  : 54cm 

Tas met gereedschap  : Ja 

Gewicht  : 49 kg 

Cassette - snijcilinder met 5 messen  : Ja 

 

OPTIES:

Cassette - snijcilinder met 6 messen

Afdekzeil

Bekerhouder

Wielen voor hoog gras

Transportwielen

Wisser achterste cilinder

Wisser voorste cilinder

Veger tegen dauw en verontreinigingen

Reflectoren

Video bekijken

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...