Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.

Swardman Edwin Standard 45 cm kooimaaier met verwisselbare 5 blads cassette

€ 1.890,00

model: ZSE0003


Swardman heeft een duidelijke visie: De fabrikant zijn van de beste kooimaaiers!


De Swardman Edwin kooimaaier met een rij- en werkbereik van 45 cm is geschikt voor kleinere en meer gevarieerde gazons tot 600 m2. Het valt op door zijn gemakkelijke bediening, verrassend stil en economische Kawasaki-motor en duurzaamheid. Edwin Standard is vervaardigd in grijs-zilveren kleur en is uitgerust met een 5-bladige cilinder die zorgt voor een perfecte snede van grasbladen.


Het aanbod wordt aangevuld met een breed scala aan accessoires voor de noodzakelijke zorg voor het gazon in de vorm van uitwisselbare verticuteer- en beluchtingscassettes en borstels .


De standaard kleur van deze machine is zilver grijs maar indien gewenst is deze ook leverbaar in zwart , wit ,bruin/rood , en rood Dit heeft een meerprijs van € 99,- 


U heeft ook nog keuze aan diverse opties bij de aankoop:


-Voorrol schraper : om de rol vrij van gras te houden.


-Gegroefde voorrol : voor het maaien op dicht gras, houdt de rijrichting in stand.


-Verticuteercassette : snijdt diep in de grasmat, maakt doorlating van water, lucht en meststoffen mogelijk.


-Mosverwijderaarcassette : werkt boven de grond, maakt de grasmat vrij van o.a. bladeren, naalden, bedorven planten, schors, kleine stenen.


-Borstelcassette : helpt bij het toepassen van zand


-Afdekhoes voor de kooimaaier


-Transport wielen

Specificaties

 

Swardman ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt sinds 2013 kwaliteitscilindermaaiers voor thuisgebruik. De eigenaren en liefhebbers van perfect gemaaide gazons zijn niet tevreden met de standaard, of dat nu de kwaliteit van het gazon betreft of de machine, waarmee ze hun gazon verzorgen. En juist voor u zijn er cilindermaaiers van Swardman, maaiers zonder compromis en in de hoogst mogelijke kwaliteit.

Swardman legt bij de fabricage de nadruk voornamelijk op de kwaliteit van de toegepaste materialen en zorgt voor een perfecte bewerking die nauwkeurig maaien garandeert. Belangrijke factoren zijn de ergonomie, een gemakkelijke hantering en een eenvoudige bediening.

Technische gegevens

Specificaties :

Kooimaaier met benzinemotor en rij-aandrijving

Model

Swardman Edwin 45

Swardman Edwin 55

Maaibreedte

45 cm

55 cm

Theoretische capaciteit

2700 m2/uur

3300 m2/uur

Capaciteit opvangbak

40 l (50l naar wens)

50 l (60l naar wens)

Totale machinebreedte

54 cm

64 cm

Maaihoogte

5 - 45 mm met traploze micro-instelling

Maaikooi

5 messen (6 of 10 messen naar wens)

Aantal afsnijdingen per meter met 5, 6 en 10 messen tellende kooi

5 messen – 60 afsnijdingen/m, 6 messen – 72 afsnijdingen/m, 10 messen – 120 afsnijdingen/m

Maximale rijsnelheid

6 km/h

Achterste looprol

Gedeelde looprol van roestvrij staal met differentieel

Duwboom

In hoogte instelbaar van 85 cm tot 115 cm

Kleur

Meer dan 200 kleuren naar keuze

Cassette systeem  optie:

standaard met 5 blds

Multifunctie 4 in 1 – maaier met de mogelijkheid tot ombouw naar verticuteermachine, scarifier  en roterende borstel

Motor

Zuinige Kawasaki FJ100D ‘Easy Start’ Low Emission, viertakt, 1,9 kW, 99 cm3, tankinhoud 1,6 l, dubbel luchtfilter

Accessoires (optie)

Verticuteercassette, harkcassette, borstelcassette, bekerhouder, geprofileerde looprol aan de voorzijde, wielen voor hoog gras, transportwielen, schraper voor de achterste looprol, schraper voor de voorste looprol, veger tegen dauw en verontreinigingen, dekzeil, LED-reflectoren, carbonkap, leren stuur, opbergstandaard voor wisselcassettes

Video bekijken

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn. Neemt u contact op met onze klantenservice voor uw zichttermijn retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...