Swardman Electra Special 55 cm Accu Kooimaaier incl. 6 blads snijcilinder en accu.

Nog 1 beschikbaar

€ 2.820,00

€ 2.350,00

artnr: ZSE00014ACTIE


NU VOOR EEN AANTREKKELIJKE PRIJS!  met de zwaarste accu geleverd tot wel 1400 vierkante meter maaien


ÉN INCLUSIEF 6 BLADS SNIJCILINDER EN EEN ACCU  extra 510Wh(liFePo4).


Electra is ook de stilste echte grasmaaier ter wereld. Aangedreven door twee elektrische motoren. 


Swardman richt zich met zijn accu-snoerloze model Electra op al die mensen die geïnteresseerd zijn in de nieuwste technologieën en milieuvriendelijke, op batterijen werkende machines die aanzienlijk stiller zijn dan klassieke benzinemaaiers. Op het maximale vermogen is de luidheid van Electra ongeveer 70 dB, dat is vijf keer stiller dan een gewone cirkelmaaier.


De machine wordt gestart en bestuurd met knoppen op het stuur en met twee elektronisch gescande hendels voor het rijden en voor het maaien. De maximale snelheid is beperkt tot 5 km per uur en u kunt deze eenvoudig regelen met de knoppen op een stuurpaneel. Electra is de enige met de hand geleide maaier ter wereld met een achteruitversnelling, wat het gemakkelijker maakt om te manoeuvreren bij het draaien of parkeren van de machine.


Deze Swardman Electra Special 55 kooimaaier is inclusief een 6 blads snijcilinder (PMO00059) en een standaard 510Wh LiFePo4 accu. (MZA00436)


In de kleur zilver

Specificaties

Swardman Electra Special 55 cm Accu Kooimaaier incl. 6 blads snijcilinder en accu

artnr : ZSE00014ACTIE

 

Eenvoudig snoerloos maaien

Electra werd geconstrueerd voor een vrije beweging zonder koorden en met de nadruk op gemakkelijke en intuïtieve manipulatie zonder enige technische kennis. Zelfs een klein persoon zal geen problemen hebben om Electra te bedienen. De machine wordt gestart en bestuurd met knoppen op het stuur en met twee elektronisch gescande hendels voor het rijden en voor het maaien. De maximale snelheid is beperkt tot 5 km per uur en u kunt deze eenvoudig regelen met de knoppen op een stuurpaneel. Electra is de enige met de hand geleide maaier ter wereld met een achteruitversnelling, wat het gemakkelijker maakt om te manoeuvreren bij het draaien of parkeren van de machine.

Een capaciteit die drie keer hoger is dan de basisversie wordt aangeboden door de Lithium-ijzerfosfaatbatterij (LiFePO 4 ), die sneller zal opladen en langer meegaat. Dit type accu kan een hoge stroom leveren bij een uitstekende remwerking en is daarom geschikt voor tuinen groter dan 1400 m² of voor regeneratieve activiteiten, zoals verticuteren of borstelen van het gazon.

7 keer lagere bedrijfskosten

Vanwege de afwezigheid van een interne verbrandingsmotor en een minimaal aandeel bewegende delen, is een van de voordelen van Electra minimale onderhoudsvereisten. Om de perfecte kwaliteit van het maaien van gras te behouden, volstaat het om de cilinder cassette eenmaal per jaar te slijpen. De service zal dus sneller en goedkoper zijn dan die van een benzinemotor. De kosten van het maaien van een tuin van 300 vierkante meter met Electra is tot 7 keer lager in vergelijking met een benzine grasmaaier.


Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...