Tallas D-Jet 850 Waterpomp / Beregeningspomp

€ 125,00

€ 122,00

artnr : TAL1001


EEN GOEDE WATERPOMP VOOR EEN ZEER MOOIE PRIJS!


De Tallas D-JET 850 beregeningspomp is handig voor rondom huis en tuin, met name voor irrigatiedoeleinden.  Zelfaanzuigende pomp voor tuinberegening en drukverhoging in en rondom de woning. Compact en licht. Er kunnen 1-2 sproeiers gelijktijdig worden aangestuurd met deze pomp. Ook het vullen van vijvers en zwembaden behoort uiteraard tot de mogelijkheden.


Deze pomp is uitgerust met een geïntegreerde terugslagklep en voorfilter. Het voorfilter zorgt ervoor dat vaste deeltjes die zich in het aangezogen water bevinden, buiten het pomphuis gehouden worden. Dit voorfilter is eenvoudig te openen en te reinigen met behulp van de bijgeleverde multitool.


De slang die voor deze pomp gebruikt kan worden heeft een diameter van 1" voor de persaansluiting en een diameter van 1" voor de aanzuigaansluiting. Zuigt water aan van maximaal 8 meter diepte. De opvoerhoogte is maximaal 43 meter wat gelijk staat aan 4,3 bar output.Specificaties

Tallas D-Jet 850 Waterpomp / Beregeningspomp

artnr : TAL1001

Tallas is onderdeel van DAB en de pompen worden ook met dezelfde kwaliteitsnorm gebouwd, echter worden er vaak lichtere materialen gebruikt, wat een klein verschil maakt in de kwaliteit. Waar Tallas sterk in is, zijn de simpele oplossingen, waarmee ze hun pompen standaard uitrusten, die ideaal zijn voor veel consumenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ingebouwd voorfilter, waarmee de pomp kan worden beschermd tegen vuil. Ook zijn de beregeningspompen licht en uitgerust met handvat en voetsteun. Daarmee zijn ze makkelijk te verplaatsen en snel inzetbaar voor kleine beregeningsklussen.

- Gebruiksvriendelijk

- Voorzien van handvat, terugslagklep, voorfilter, draaibare aansluitingen, ontluchting en aftap

- Watergekoelde motor

- Rubberen trillingsdempers onder voet 

 

Temperatuurbereik vloeistof  +0 <> +35 °C 

Beschermingsklasse  IP X4 

Isolatieklasse  F 

Max. capaciteit (l/min)  53 l/min 

Max. capaciteit  3,18 m³/h 

Max. opvoerhoogte  43 m 

Max. aanzuighoogte  8 m 

Max. druk  4,3 bar 

Max. werkdruk  6 bar 

Aansluiting zuigzijde  1" G Inch 

Aansluiting drukzijde  1" G Inch 

Opgenomen vermogen  850 W 

Voeding  230 V 

Stroom  3,9 A 

Condensator  12.5/450 µF/Vc 

Lengte  500 mm 

Breedte  230 mm 

Hoogte  310 mm 

Kabellengte  1,5 m 

Gewicht  11,26 kg 


Video bekijken

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...