Votex B10 compacte PTO aangedreven Blazer

€ 3.503,00

€ 3.455,00

De B10 is de instapper onder de aftakas aangedreven blazers. Een geluidsarme aluminium waaier in combinatie met een stalen waaierhuis maken de machine robuust maar toch stil en uitermate licht. De blazer is daarmee bestand tegen een stootje, terwijl het totaalgewicht beperkt blijft! Met een eigen gewicht van 67 kg is het een no-nonsense machine die uitstekend te combineren is met mini- en compacttractoren vanaf 10 pk.


Ideaal voor terreinen die net te groot zijn voor een duw- of rugblazer en die slecht toegankelijk zijn voor een grotere trekker, zoals een oprijlaan, grote tuin of speelterrein.


Tevens uitermate geschikt voor het onderhouden van kunstgrasvelden. Met de standaard verticale luchtrichtklep kunt u de luchtstroom zodanig sturen dat niet de compound maar wel het blad weggeblazen wordt.


Op het gebied van blazers heeft Votex een uitgebalanceerd assortiment. Van duwblazers tot PTO-blazers en van hydraulische- tot motorblazers. De kleinere blazers zijn geschikt voor compacte tractoren en bij uitstek geschikt voor werkzaamheden in en rond sportvelden. De grotere blazers zijn speciaal ontwikkeld voor de professionele gebruiker om blad en zwerfvuil bij elkaar te verzamelen. Een andere belangrijke reden om voor Votex te kiezen, is dat het geluidsniveau aanmerkelijk lager ligt dan bij de machines van andere merken. Een voordeel voor de klant, maar ook voor de omgeving.

Specificaties

Votex compacte PTO aangedreven Blazer

 

specificaties:

Aandrijving

Aftakas                                        540 toeren rechtsom in rijrichting bij achteraanbouw

Kruiskoppelingsas                         standaard zonder vrijloop

Minimum aftakasvermogen            10,0/7,5 pk/kW

 

Chassis

constructie chassis                       plaatstaal met kokerprofiel

3-puntsframe                              categorie IN, I en II achteraanbouw

Terreinvolgend wielstel                n.v.t.

Parkeerstandaard                        steunpoten

 

Ventilator

Constructie ventilator                  gegoten aluminium, enkelzijdig open

Constructie ventilatorhuis            plaatstaal

Aanzuiging                                 Enkelzijdig

Luchtsturing                              verticale luchtgeleideklep met afstandsbediening

 

Afmetingen

Massa                                      67 kg

Lengte                                     48 cm

Breedte                                    94 cm

Hoogte                                     81 cm

 

EXTRA OPTIES EN UITVOERINGEN MOGELIJK!

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...