WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË
VOOR INDICATIE LEVERTIJD MACHINES, NEEM CONTACT MET ONS OP!

Hand & Snoeigereedschap

NAAST ONZE WEBWINKELS BESCHIKKEN WIJ OVER EEN RUIME SHOWROOM EN EEN GROTE WERKPLAATS VOOR REPARATIE EN ONDERHOUD VAN TUINMACHINES. U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR ADVIES EN UITLEG OVER ONS SNOEIGEREEDSCHAP.  OOK KUNT U UW EIGEN SCHAAR, ZAAGKETTING BIJ ONS LATEN SLIJPEN.

U BENT VAN HARTE WELKOM.  U VINDT ONS IN ANKEVEEN, DBS MAAITECHNIEK BV. 

         

                       tuingereedschap

Voor het snoeien van struiken, bomen en planten heeft u goed gereedschap nodig. Zorg altijd dat u het juiste snoeigereedschap voor de juiste klus gebruikt, zodat u de planten niet verwondt. Heeft u het juiste gereedschap al? Snoeigereedschap Voor elke snoeiklus is er geschikt snoeigereedschap te vinden. Let bij de aanschaf van snoeigereedschap goed op het gewicht en of het past bij het formaat van uw handen. Koop daarnaast liever gereedschap van goede kwaliteit, dat werkt prettiger en het gaat langer mee.

Wij leveren hand- en snoeigereedschap in heel Nederland en België. Onze klanten komen voor de werkplaats, service, reparatie en onderhoud met name uit de omgeving. Voor grote(re) afstanden kunt u voor onderhoud en reparaties beter bij de lokale dealer terecht.

Voor onderhoud, reparatie en service werken wij met name met klanten uit Noord-Holland en onderstaande plaatsen. Abcoude, Almere, Amersfoort, Ankeveen, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Breukeleveen, Bunnik, Bunschoten, Bussum, De Bilt, Den Dolder, Doorn, Driebergen, Eemnes, Groenekan, Hilversum, Huizen, Kortenhoef, Laren, Leusden, Loenen, Loenen aan de Vecht, Loosdrecht, Maarn, Maarsenberg, Maarssen, Maartensdijk, Muiden, Muiderberg, Naarden, Nederhorst den Berg, Nijkerk, Soest, Soesterberg, 't Gooi, Tienhoven, Vinkeveen, Vreeland, Weesp, Wijdemeren, Wilnis, Zeist
   
   
Loading...