WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË
VOOR INDICATIE LEVERTIJD MACHINES, NEEM CONTACT MET ONS OP!

AIRREX AH-800i Diesel Infraroodkachel 22kW/h Tot 2000M3

€ 3.490,00

€ 3.385,00

Ideaal voor het verwarmen van ruimtes als grote werkplaatsen, industriele hallen en evenementtenten.


ZUINIG! 2,5 liter/dag in een ruimte van 500 m³ naar een binnentemperatuur van 15 °C en een buitentemperatuur van 0 °C


Uiterst rendabele infraroodstraler zonder rook en geur. 100% energiezuinigheid; Airrex-kachels zijn de enige kachels op de markt die alle energie gebruiken, waardoor ze tot 30% efficiënter zijn dan hun concurrenten. Airrex infraroodstralers verwarmen het materiaal, niet alleen de lucht. Daarom blijft de warmte aanwezig in de ruimte en verdwijnt niet wanneer bijvoorbeeld de deur wordt geopend. Airrex-kachels voldoen aan alle EU-emissie-eisen.


Airrex AH-800i-infraroodstraler met mobiele bediening. De AH-800i-infraroodstraler is ons grootste model brandstofkachel. Hij is het meest geschikt voor het verwarmen van ruimtes als terrassen, garages, recreatieverblijven, caravantenten en kassen.


De beste eigenschappen van de Airrex-brandstofverwarming zijn het lage verbruik, de afwezigheid van geuren, de thermostaatregeling en de stille werking. De Airrex AH-800i-infraroodstraler heeft geen ventilator, zodat er geen stof vrijkomt in de lucht die wordt ingeademd.


De Airrex AH-800i is geschikt voor ruimtes tot 2000 m³!

Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
DE LEVERTIJD KAN AFWIJKEN DOOR DE HUIDIGE OMSTANDIGHEDEN. BEL OF MAIL ONS VOOR DE ACTUELE LEVERTIJDEN.
Specificaties
Airrex-AH-800i
VERWARMINGSCAPACITEIT 22 kW/h = 75064 Btu/h
GEWICHT 81 kg
AFMETINGEN 130 x 35 x 134 cm (W x D x H)
GESCHIKTE BRANDSTOFFEN Biodiesel, hernieuwbare diesel, diesel of rode diesel
BRANDSTOFVERBRUIK 1,71 – 1,9 L/h (Continuous heating)
INHOUD BRANDSTOFTANK 70 L
OPGENOMEN VERMOGEN 80 W (230 V, 50 Hz)
GELUIDSNIVEAU 48dB
THERMOSTAATGEREGELD Ja, automatisch
TEMPERATUURINSTELBEREIK 0-40°C
AFSTANDSBEDIENING Ja
NETWERKVERBINDING Wifi (of 4G)
MOBIELE TOEPASSINGEN Airrex (Android Google Play / IOS AppStore)
BEDIENINGSPANEEL Eenvoudig softtouch bedieningspaneel met ledscherm
STOPTIMER 0-24h
INTERVALTIMER 5-60 min gebruikstijd + 5 min pauze tussendoor
AFSTANDSBEDIENING Ja. Infrarood
BEVEILIGINGSSYSTEEM Geurpreventiesysteem, detectie en alarm voor brandstofniveau, kantelen, schudden, oververhitting en branderwerking, foutsensor voor temperatuursensor, vergrendeling, automatische uitschakeling
Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...