WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË
VOOR INDICATIE LEVERTIJD MACHINES, NEEM CONTACT MET ONS OP!

Gardena Robotmaaiers

WELKE GARDENA ROBOTMAAIER

De belangrijkste aankoop voor uw gazon is een grasmaaier. Regelmatig maaien zorgt ervoor dat het gazon gezond blijft en er goed uitziet. Dit kan met een roterende gazonmaaier. Als u streeft naar een gazon met een perfecte Engelse snit, kies dan voor een kooimaaier. Maar de meest comfortabele manier om het gras te maaien, is natuurlijk een robotmaaier. Met een Gardena robotmaaier kun je rustig achteroverleunen terwijl het zware werk voor je wordt gedaan. Gardena heeft een compleet nieuwe lijn robotmaaiers, voor zowel de wat kleinere (250 vierkante meter) als de grotere (1600 vierkante meter) gazons. Bekijk hieronder het assortiment Gardena robotmaaiers.

Wij leveren Gardena robotmaaiers in heel Nederland en België. Onze klanten komen voor de werkplaats, service, reparatie en onderhoud met name uit de omgeving. Voor grote(re) afstanden kunt u voor onderhoud en reparaties beter bij de lokale dealer terecht.

Voor onderhoud, reparatie en service werken wij met name met klanten uit Noord-Holland en onderstaande plaatsen. Abcoude, Almere, Amersfoort, Ankeveen, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Breukeleveen, Bunnik, Bunschoten, Bussum, De Bilt, Den Dolder, Doorn, Driebergen, Eemnes, Groenekan, Hilversum, Huizen, Kortenhoef, Laren, Leusden, Loenen, Loenen aan de Vecht, Loosdrecht, Maarn, Maarsenberg, Maarssen, Maartensdijk, Muiden, Muiderberg, Naarden, Nederhorst den Berg, Nijkerk, Soest, Soesterberg, 't Gooi, Tienhoven, Vinkeveen, Vreeland, Weesp, Wijdemeren, Wilnis, Zeist
   
   
Loading...