WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË
VOOR INDICATIE LEVERTIJD MACHINES, NEEM CONTACT MET ONS OP!

Stokzagen & Hoogsnoeiers

NAAST ONZE WEBWINKELS BESCHIKKEN WIJ OVER EEN RUIME SHOWROOM EN EEN GROTE WERKPLAATS VOOR REPARATIE EN ONDERHOUD VAN TUINMACHINES. U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR ADVIES EN UITLEG OVER ONZE HOOGSNOEIERS EN ZAGEN. DE TUINMACHINES IN ONZE SHOWROOM EN UIT ONZE VOORRAAD KUNNEN DAN, INDIEN GEWENST, STARTKLAAR GEMAAKT WORDEN, DUS U KUNT DIRECT AAN DE SLAG!

U BENT VAN HARTE WELKOM.  U VINDT ONS IN ANKEVEEN, DBS MAAITECHNIEK BV. 

Een stokzaag is een takkenzaag die op een lange stok gemonteerd is om takken die hoger in de boom zitten te kunnen bereiken. Dit maakt het mogelijk om zonder ladder of trap takken van bomen te zagen. De zaag is aan het uiteinde vaak voorzien van een grote uitstekende punt, zodat de zaag aan de tak blijft hangen. Daar waar stokken vroeger van hout of staal gemaakt waren zijn moderne stokzagen gemaakt van aluminium of glasfiber. Dit vanwege de arbowetgeving. De stok is uitschuifbaar, dit om het transport van de stokzaag te vergemakkelijken.

Wij leveren stokzagen in heel Nederland en België. Onze klanten komen voor de werkplaats, service, reparatie en onderhoud met name uit de omgeving. Voor grote(re) afstanden kunt u voor onderhoud en reparaties beter bij de lokale dealer terecht.

Voor onderhoud, reparatie en service werken wij met name met klanten uit Noord-Holland en onderstaande plaatsen. Abcoude, Almere, Amersfoort, Ankeveen, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Breukeleveen, Bunnik, Bunschoten, Bussum, De Bilt, Den Dolder, Doorn, Driebergen, Eemnes, Groenekan, Hilversum, Huizen, Kortenhoef, Laren, Leusden, Loenen, Loenen aan de Vecht, Loosdrecht, Maarn, Maarsenberg, Maarssen, Maartensdijk, Muiden, Muiderberg, Naarden, Nederhorst den Berg, Nijkerk, Soest, Soesterberg, 't Gooi, Tienhoven, Vinkeveen, Vreeland, Weesp, Wijdemeren, Wilnis, Zeist
   
   
Loading...