WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË
VOOR INDICATIE LEVERTIJD MACHINES, NEEM CONTACT MET ONS OP!

Grasmaaiers

NAAST ONZE WEBWINKELS BESCHIKKEN WIJ OVER EEN RUIME SHOWROOM EN EEN GROTE WERKPLAATS VOOR REPARATIE EN ONDERHOUD VAN TUINMACHINES. U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR ADVIES EN UITLEG OVER ONZE GRASMAAIERS. DE MAAIERS IN ONZE SHOWROOM EN UIT ONZE VOORRAAD KUNNEN DAN, INDIEN GEWENST, STARTKLAAR GEMAAKT WORDEN, DUS U KUNT DIRECT AAN DE SLAG!

U BENT VAN HARTE WELKOM.  U VINDT ONS IN ANKEVEEN, DBS MAAITECHNIEK BV. 

Bij een cirkelmaaier of gazonmaaier draait het mes met hoge snelheid rond waardoor het gras er min of meer "afgeslagen" word. Dit resulteert in een rafelige grasspriet. Om je een idee te geven: je kunt dit vergelijken met papier knippen (kooimaaier) of scheuren Cirkelmaaiers grasmaaiers worden gebruikt voor de kleine tot middelgrote tuin. Er zijn zowel op benzine gedreven grasmaaiers als elektrische grasmaaiers en accu grasmaaiers. De gazonmaaiers variëren van 30 cm maaibreedte tot zelfs 76 cm maaibreedte Er is een keuze uit aangedreven machines , met mes remuitvoering en zelfs elektrische gestart! De Tuinmachine.nl biedt voor iedere tuin een oplossing!

Wij leveren grasmaaiers in heel Nederland en België. Onze klanten komen voor de werkplaats, service, reparatie en onderhoud met name uit de omgeving. Voor grote(re) afstanden kunt u voor onderhoud en reparaties beter bij de lokale dealer terecht.

Voor onderhoud, reparatie en service werken wij met name met klanten uit Noord-Holland en onderstaande plaatsen. Abcoude, Almere, Amersfoort, Ankeveen, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Breukeleveen, Bunnik, Bunschoten, Bussum, De Bilt, Den Dolder, Doorn, Driebergen, Eemnes, Groenekan, Hilversum, Huizen, Kortenhoef, Laren, Leusden, Loenen, Loenen aan de Vecht, Loosdrecht, Maarn, Maarsenberg, Maarssen, Maartensdijk, Muiden, Muiderberg, Naarden, Nederhorst den Berg, Nijkerk, Soest, Soesterberg, 't Gooi, Tienhoven, Vinkeveen, Vreeland, Weesp, Wijdemeren, Wilnis, Zeist
Loading...