WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË
VOOR INDICATIE LEVERTIJD MACHINES, NEEM CONTACT MET ONS OP!

Grasmaaiers

NAAST ONZE WEBWINKELS BESCHIKKEN WIJ OVER EEN RUIME SHOWROOM EN EEN GROTE WERKPLAATS VOOR REPARATIE EN ONDERHOUD VAN (TUIN)MACHINES. U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR ADVIES EN UITLEG OVER ELEKTRISCH (TUIN)GEREEDSCHAP.

DE (TUIN)MACHINES IN ONZE SHOWROOM EN UIT ONZE VOORRAAD KUNNEN DAN, INDIEN GEWENST, STARTKLAAR GEMAAKT WORDEN, DUS U KUNT DIRECT AAN DE SLAG!

U BENT VAN HARTE WELKOM. U VINDT ONS IN ANKEVEEN, DBS MAAITECHNIEK BV.

Denkt u erover om uw gereedschap in te ruilen voor milieuvriendelijke accu-versies? Uitstekende prestaties, maar dan zonder het lawaai, de stank, het onderhoud, en het eindeloos brandstof bijvullen, kijk dan op De Tuinmachine !

Wij leveren in heel Nederland en België. Onze klanten komen voor de werkplaats, service, reparatie en onderhoud met name uit de omgeving. Voor grote(re) afstanden kunt u voor onderhoud en reparaties beter bij de lokale dealer terecht. Voor onderhoud, reparatie en service werken wij met name met klanten uit Noord-Holland en onderstaande plaatsen. Abcoude, Almere, Amersfoort, Ankeveen, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Breukeleveen, Bunnik, Bunschoten, Bussum, De Bilt, Den Dolder, Doorn, Driebergen, Eemnes, Groenekan, Hilversum, Huizen, Kortenhoef, Laren, Leusden, Loenen, Loenen aan de Vecht, Loosdrecht, Maarn, Maarsenberg, Maarssen, Maartensdijk, Muiden, Muiderberg, Naarden, Nederhorst den Berg, Nijkerk, Soest, Soesterberg, 't Gooi, Tienhoven, Vinkeveen, Vreeland, Weesp, Wijdemeren, Wilnis, Zeist

   
   
Loading...