WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË
VOOR INDICATIE LEVERTIJD MACHINES, NEEM CONTACT MET ONS OP!

Klepelmaaiers

NAAST ONZE WEBWINKELS BESCHIKKEN WIJ OVER EEN RUIME SHOWROOM EN EEN GROTE WERKPLAATS VOOR REPARATIE EN ONDERHOUD VAN TUINMACHINES. U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR ADVIES EN UITLEG OVER ONZE TUINMACHINES. DE TUINMACHINES IN ONZE SHOWROOM EN UIT ONZE VOORRAAD KUNNEN DAN, INDIEN GEWENST, STARTKLAAR GEMAAKT WORDEN, DUS U KUNT DIRECT AAN DE SLAG!

U BENT VAN HARTE WELKOM.  U VINDT ONS IN ANKEVEEN, DBS MAAITECHNIEK BV. 

Voor wie echt ruw terrein of lang gras wil maaien met een maaier die vrijwel onverwoestbaar is en tegen de meeste obstakels bestand doet er verstandig aan om een klepelmaaier te kiezen. Aan de horizontale as zijn scharnierende klepels gemonteerd die het gras afslaan. Bij het raken van een obstakel is het wel even een lawaai als een oordeel maar meestal is er niets aan de hand of hooguit een afgebroken klepel die eenvoudig en goedkoop te vervangen is. Een klepelmaaier is in staat om in één werkgang lang gras, braamstruiken .e.d. glad af te maaien en totaal te versnipperen.

Wij leveren klepelmaaiers in heel Nederland en België. Onze klanten komen voor de werkplaats, service, reparatie en onderhoud met name uit de omgeving. Voor grote(re) afstanden kunt u voor onderhoud en reparaties beter bij de lokale dealer terecht.

Voor onderhoud, reparatie en service werken wij met name met klanten uit Noord-Holland en onderstaande plaatsen. Abcoude, Almere, Amersfoort, Ankeveen, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Breukeleveen, Bunnik, Bunschoten, Bussum, De Bilt, Den Dolder, Doorn, Driebergen, Eemnes, Groenekan, Hilversum, Huizen, Kortenhoef, Laren, Leusden, Loenen, Loenen aan de Vecht, Loosdrecht, Maarn, Maarsenberg, Maarssen, Maartensdijk, Muiden, Muiderberg, Naarden, Nederhorst den Berg, Nijkerk, Soest, Soesterberg, 't Gooi, Tienhoven, Vinkeveen, Vreeland, Weesp, Wijdemeren, Wilnis, Zeist
   
   
Loading...