WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË
VOOR INDICATIE LEVERTIJD MACHINES, NEEM CONTACT MET ONS OP!

Accu Packs / Laders

NAAST ONZE WEBWINKELS BESCHIKKEN WIJ OVER EEN RUIME SHOWROOM EN EEN GROTE WERKPLAATS VOOR REPARATIE EN ONDERHOUD VAN TUINMACHINES. U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR ADVIES EN UITLEG OVER ONZE ACCU'S EN LADERS. IN DE SHOWROOM KUNT U GELIJK VOELEN HOEVEEL GEWICHT DE TUINMACHINE HEEFT INCLUSIEF ACCU.

U BENT VAN HARTE WELKOM.  U VINDT ONS IN ANKEVEEN, DBS MAAITECHNIEK BV. 

Alle tuingereedschappen zijn tegenwoordig te krijgen met een accuaandrijving. Dus geen stinkende motor of een te kort verlengsnoer. Door de lithium batterij technologie is de stand tijd zo lang dat u met gemak de tuin klus kan klaren. Hieronder ziet u een overzicht van de losse accu's en laders.                             

                                                                         

Wij leveren ook aan heel Nederland en België. Onze klanten komen voor de werkplaats, service, reparatie en onderhoud met name uit de omgeving. Voor grote(re) afstanden kunt u voor onderhoud en reparaties beter bij de lokale dealer terecht.

Voor onderhoud, reparatie en service werken wij met name met klanten uit Noord-Holland en onderstaande plaatsen. Abcoude, Almere, Amersfoort, Ankeveen, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Breukeleveen, Bunnik, Bunschoten, Bussum, De Bilt, Den Dolder, Doorn, Driebergen, Eemnes, Groenekan, Hilversum, Huizen, Kortenhoef, Laren, Leusden, Loenen, Loenen aan de Vecht, Loosdrecht, Maarn, Maarsenberg, Maarssen, Maartensdijk, Muiden, Muiderberg, Naarden, Nederhorst den Berg, Nijkerk, Soest, Soesterberg, 't Gooi, Tienhoven, Vinkeveen, Vreeland, Weesp, Wijdemeren, Wilnis, Zeist
   
   
Loading...