WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË
VOOR INDICATIE LEVERTIJD MACHINES, NEEM CONTACT MET ONS OP!

Zweefmaaiers

NAAST ONZE WEBWINKELS BESCHIKKEN WIJ OVER EEN RUIME SHOWROOM EN EEN GROTE WERKPLAATS VOOR REPARATIE EN ONDERHOUD VAN TUINMACHINES. U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR ADVIES EN UITLEG OVER ONZE ZWEEFMAAIERS. DE TUINMACHINES IN ONZE SHOWROOM EN UIT ONZE VOORRAAD KUNNEN DAN, INDIEN GEWENST, STARTKLAAR GEMAAKT WORDEN, DUS U KUNT DIRECT AAN DE SLAG!

U BENT VAN HARTE WELKOM.  U VINDT ONS IN ANKEVEEN, DBS MAAITECHNIEK BV. 

                  zweefmaaier

De luchtkussenmaaier/zweefmaaier lijkt qua werking veel op de cirkelmaaier omdat ook deze grasmaaier met een horizontaal roterend mes werkt. Het grote verschil is dat in plaats van wielen, een luchtkussen de maaier van de grond houdt. Een zweefmaaier is hierdoor makkelijk te manouvreren. Dit type grasmaaier is meestal niet erg groot en dus vooral voor kleinere gazons geschikt. De luchtkussenmaaier is minder geschikt voor hoog gras dan de normale cirkelmaaier en de maaihoogte is vaak minder goed instelbaar. Wel is een zweefmaaier handig in een tuin met moeilijk te bereiken plaatsen.

VRAAG NAAR DE LEVERTIJD!

Wij leveren ook aan heel Nederland en België. Onze klanten komen voor de werkplaats, service, reparatie en onderhoud met name uit de omgeving. Voor grote(re) afstanden kunt u voor onderhoud en reparaties beter bij de lokale dealer terecht.

Voor onderhoud, reparatie en service werken wij met name met klanten uit Noord-Holland en onderstaande plaatsen. Abcoude, Almere, Amersfoort, Ankeveen, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Breukeleveen, Bunnik, Bunschoten, Bussum, De Bilt, Den Dolder, Doorn, Driebergen, Eemnes, Groenekan, Hilversum, Huizen, Kortenhoef, Laren, Leusden, Loenen, Loenen aan de Vecht, Loosdrecht, Maarn, Maarsenberg, Maarssen, Maartensdijk, Muiden, Muiderberg, Naarden, Nederhorst den Berg, Nijkerk, Soest, Soesterberg, 't Gooi, Tienhoven, Vinkeveen, Vreeland, Weesp, Wijdemeren, Wilnis, Zeist
   
   
Loading...