WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË
VOOR INDICATIE LEVERTIJD MACHINES, NEEM CONTACT MET ONS OP!

Kleding & Bescherming

NAAST ONZE WEBWINKELS BESCHIKKEN WIJ OVER EEN RUIME SHOWROOM EN EEN GROTE WERKPLAATS VOOR REPARATIE EN ONDERHOUD VAN TUINMACHINES. U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR ADVIES EN UITLEG OVER BESCHERMING, WERKKLEDING, WERKLAARZEN SCHOENEN. WIJ HEBBEN EEN AANTAL MODELLEN EN MATEN DIE U KUNT PASSEN. GEHOOR- EN GEZICHTBESCHERMERS EN HANDSCHOENEN.

U BENT VAN HARTE WELKOM.  U VINDT ONS IN ANKEVEEN, DBS MAAITECHNIEK BV. 

Goed werk kan nog beter, veiliger en zelfs leuker met de juiste accessoires, bescherming en kleding. Geen bescherming in de wereld kan kennis en ervaring vervangen, maar het is zeker een aanvulling en een verbetering van de veiligheid. Een helm, vizier en gehoorbescherming zijn essentieel bij het werken met kettingzagen en bosmaaiers. We bieden een brede range effectieve en beschermende accessoires voor veeleisend bos-, park- en tuinwerk. Bekijk hieronder ons aanbod.

Wij leveren ook aan heel Nederland en België. Onze klanten komen voor de werkplaats, service, reparatie en onderhoud met name uit de omgeving. Voor grote(re) afstanden kunt u voor onderhoud en reparaties beter bij de lokale dealer terecht.

Voor onderhoud, reparatie en service werken wij met name met klanten uit Noord-Holland en onderstaande plaatsen. Abcoude, Almere, Amersfoort, Ankeveen, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Breukeleveen, Bunnik, Bunschoten, Bussum, De Bilt, Den Dolder, Doorn, Driebergen, Eemnes, Groenekan, Hilversum, Huizen, Kortenhoef, Laren, Leusden, Loenen, Loenen aan de Vecht, Loosdrecht, Maarn, Maarsenberg, Maarssen, Maartensdijk, Muiden, Muiderberg, Naarden, Nederhorst den Berg, Nijkerk, Soest, Soesterberg, 't Gooi, Tienhoven, Vinkeveen, Vreeland, Weesp, Wijdemeren, Wilnis, Zeist
   
   
Loading...