WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË
VOOR INDICATIE LEVERTIJD MACHINES, NEEM CONTACT MET ONS OP!

Ambrogio Robotmaaiers

Ambrogio Robotmaaiers

Ambrogio Robot. Al meer dan vijftien jaar een legende in uw tuin. De Ambrogio Robot is de automatische gazonmaaier die volledig autonoom en in alle veiligheid voor uw gazon zorgt. Het perfecte hulpmiddel als u een mooi gazon wenst. Ambrogio geniet al meer dan vijftien jaar lang het vertrouwen van duizenden mensen over de hele wereld die houden van hun tuin ... en van hun vrije tijd! Innovatie en technologie, geavanceerde prestaties, kwaliteitsvolle materialen, stijl en design 'Made in Italy'. De Ambrogio maait gras autonoom en automatisch. Zonder hulp of bijstand – hij werkt op basis van geprogrammeerde werkintervallen, waarbij maaicycli worden afgewisseld met oplaadbeurten. De Ambrogio weet altijd wat hij moet doen: hij kan het volledige gazon maaien zonder ook maar iets over te slaan. Als hij een hindernis ontmoet, herkent en scant hij die, en als hij dikker en hoger gras tegenkomt, activeert hij specifieke functies om dit gras te maaien. De robot vermijdt zones die al gemaaid zijn. Als de batterij bijna leeg is, zoekt hij autonoom naar het oplaadstation en laadt zichzelf op voor een volgende werkcyclus!

Wij leveren Ambrogio robotmaaiers in heel Nederland en België. Onze klanten komen voor de werkplaats, service, reparatie en onderhoud met name uit de omgeving. Voor grote(re) afstanden kunt u voor onderhoud en reparaties beter bij de lokale dealer terecht.

Voor onderhoud, reparatie en service werken wij met name met klanten uit Noord-Holland en onderstaande plaatsen. Abcoude, Almere, Amersfoort, Ankeveen, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Breukeleveen, Bunnik, Bunschoten, Bussum, De Bilt, Den Dolder, Doorn, Driebergen, Eemnes, Groenekan, Hilversum, Huizen, Kortenhoef, Laren, Leusden, Loenen, Loenen aan de Vecht, Loosdrecht, Maarn, Maarsenberg, Maarssen, Maartensdijk, Muiden, Muiderberg, Naarden, Nederhorst den Berg, Nijkerk, Soest, Soesterberg, 't Gooi, Tienhoven, Vinkeveen, Vreeland, Weesp, Wijdemeren, Wilnis, Zeist
   
   
Loading...