WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË

Lumag WKB-300 Onkruidborstelmachine en ruwtrerrein maaiwerk

€ 1.088,00

€ 1.029,00

artnr : WKB300


INCLUSIEF VOLLEDIGE BESCHERMKAP EN GRASMAAIER HULPSTUK MWKB* t.w.v. € 272,-


*MWKB HULPSTUK: MAAKT DE WKB300 OOK GESCHIKT VOOR RUWTERREIN MAAIWERK D.M.V. NYLON DRAAD
ONKRUID EN MOS VERWIJDEREN ZONDER BESTRIJDINGSMIDDELEN!


Met de onkruid borstelmachine WKB-300 van Lumag kunt u zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen of chemicaliën toch uw onkruid of mos verwijderen tussen uw straatwerk. U werkt dus milieuvriendelijk en ziet direct resultaat.


De machine is voorzien van 6 staalborstels die het onkruid eenvoudig weg borstelen. Doordat zij ook de directe laag onder het onkruid verwijderen zal het langer dan normaal duren voor het onkruid weer terugkomt. De machine kunt u gedurende het hele seizoen gebruiken dus ook als het eerste onkruid of mos tevoorschijn komt.


Doordat de machine met een laag toerental werkt en de druk op de borstelzijde beperkt is zal de schade aan uw bestrating gering zijn. De borstels zijn eenvoudig te verwijderen doormiddel van een snelkoppelings-systeem.


De machine is standaard voorzien van een spatkap welke voorkomt dat door de borstel meegenomen materiaal zoals steentjes worden weg geslingerd. Dit vermindert zoveel mogelijk de kans op verwondingen of beschadiging van materialen of personen in de omgeving. Om ook eenvoudig langs muren of langs trottoirbanden te kunnen borstelen kan de voorzijde van de machine versteld worden. U plaatst dan de borstel dan ruim buiten de wielen van de machine. Hiervoor kunt u eenvoudig de zijkap aan de machine omhoog plaatsen of verwijderen.


De grote wielen en krachtige Loncin motor maken de machine zeer wendbaar en geschikt voor verschillende ondergronden. 


 


Nu ook met een maaikop waardoor u met een nylondraad ook het gras in bermen of oneffen terrein kunt maaien.Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
Specificaties

Lumag WKB-300 Onkruidborstelmachine NIEUW !

artnr : WKB300

Motor type

Luchtgekoelde 1-cil. 4-takt OHV benzinemotor

Motor fabrikant

Loncin ( 3 jaar garantie!)

Motorinhoud

196cm³

Max. vermogen

5 pk

Toerental onbelast

3.600 t.p.m.

Type brandstof

Euro loodvrije benzine

Tankinhoud

1 liter

Startsysteem

Trekstarter

Werkbreedte borstel

300mm

Aantal borstels

6         MEEGELEVERD !

Type borstel

Gehard stalen borstels

Toerental borstel

240 t.p.m.

Beschermkap

Ja, volledig om de borstel- gedeeltelijk inklapbaar

Breedte machine

67,5 cm

Gewicht

60 Kg

Art. nr.

WKB-300

Afmetingen (LxBxH)   

1130 x 750 x 730mm

Gewicht bruto

70 Kg

EAN code

4047424006740


Video bekijken

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...