WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË
VOOR INDICATIE LEVERTIJD MACHINES, NEEM CONTACT MET ONS OP!

Talen Tools GP24 Strooiwagen – Universeel – Professioneel – Luxe – 25 liter – Opklapbare duwstang

€ 216,00

€ 210,00

GP24 Strooiwagen – Universeel – Professioneel – Luxe – 25 liter – Opklapbare duwstang


Voor een gelijkmatige verdeling van jouw kunstmest, strooizout of zaaigoed gebruik je deze luxe strooiwagen van Talen Tools. Met een inhoud van 25 liter ervaar je dat er voldoende capaciteit is om veel mest, strooizout of zaaigoed tegelijkertijd te strooien.

Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
DE LEVERTIJD KAN AFWIJKEN DOOR DE HUIDIGE OMSTANDIGHEDEN. BEL OF MAIL ONS VOOR DE ACTUELE LEVERTIJDEN.
Specificaties

De strooiwagen is voorzien van een handig handvat, waarbij er aan beide kanten een antislip rubber op is aangebracht. Je bepaalt de dosering door gebruik te maken van de indicatieknop. Verschuif deze naar de juiste instelling, zodat je het strooigoed gelijkmatig verdeelt. Door gebruik van luchtbanden rolt de strooiwagen soepel en kost het weinig energie om de strooiwagen te duwen. Om het strooimateriaal te beschermen, is de ruime strooibak voorzien van een waterdichte afdekhoes. Het handvat zit op een hoogte van zo’n 90 centimeter. Hierdoor is de strooiwagen voor de gemiddelde hovenier, tuinier en agrariër perfect bruikbaar. Let er na het gebruik op dat de kunststof strooibak, de regelklep en de slinger helemaal leeg zijn. Reinig eventueel grondig met water en zeep.

Strooiwagen voor het gazon
Deze strooiwagen heeft zijn waarde als gladheidsbestrijder wanneer je strooizout uitstrooit, maar in het voorjaar kan deze strooiwagen ook gebruikt worden voor het zaaien van zaden. Denk bijvoorbeeld aan graszaden. Wanneer je niet handmatig strooit, maar deze strooiwagen zijn werk laat doen, weet je zeker dat jouw gazon in evenwicht groeit. Voor andere planten in de tuin helpt deze strooiwagen je wanneer je er kunstmest mee uitstrooit. Ook hiervoor geldt: het materiaal wordt gelijkmatig verdeeld. Zo blijft jouw tuin in balans. Met de rubberen banden ervaar je voldoende grip, om over verschillende ondergronden te rijden.

Weerbestendig materiaal van de strooiwagen
Om te bewijzen dat deze professionele strooiwagen het hele jaar door inzetbaar is, heeft Talen Tools gebruik gemaakt van weerbestendige materialen. Zo is de stalen behuizing voorzien van een zwarte poedercoating. Deze coating geeft een extra laagje bescherming tegen roestvorming. Om deze coating intact te houden, kan het schoon- en droogmaken van de strooiwagen handig zijn. De kunststof afdekhoes is waterdicht en dus perfect bestand tegen nattigheid. De rubberen banden zijn ook niet gevoelig voor kou, warmte of vocht. Hoewel de materialen weerbestendig zijn, is een regelmatig onderhoud en een verantwoord gebruik ook belangrijk om de strooiwagen nog lang mee te laten gaan.

Voordelen van de Talen Tools professionele luxe strooiwagen

• Metalen frame met strooibak inclusief afdekhoes
• Inhoud van 25 liter
• Luchtbanden met goede grip

Gewicht   10.090
Hoogte 870 mm
Diepte 910 mm
Breedte 540 mm
Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...