6.12 MEEST VERKOCHTE BENZINE BLADBLAZERS / BLADZUIGERS

 

Bij deze bladblazers en bladzuigers is de aandrijving doormiddel van een benzine motor.  Veelal is dit een 2-Takt benzine motor waarbij u de brandstof zelf moet mengen met speciale 2-Takt mengolie of u kunt de al voorgemengde aspen gebruiken. Een benzine bladblazer is de ideale keuze voor grotere en zwaardere werkzaamheden. Dit type bladblazer is niet afhankelijk van stroom waardoor u deze op iedere plek kunt gebruiken. De bladblazers die op benzine werken zijn bovendien krachtiger en daardoor ook geschikt voor professioneel gebruik.  U kan uit veel benzine bladblazers kiezen, modellen, merk en prijsklasse.

De aanschafprijs van een benzine bladblazer is wel een stukje hoger dan die van bijvoorbeeld een elektrische bladblazer. Bij het aanschaffen van een bladblazer op benzine moet u er wel rekening mee houden dat de motor om onderhoud vraagt. Dit houdt in dat u eens in de zoveel tijd (afhankelijk van de intensiteit van het gebruik) de motor met olie smeert en op tijd de benzinetank bijvult. Of u kunt deze laten onderhouden. En een benzine bladblazer maakt meer geluid.

DE VOLGENDE MERKEN BENZINE BLADBLAZERS HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

  • Husqvarna
  • Echo
  • Stiga
  • MTD
  • Iseki
  • Billy Goat
  • Cramer
  • Ariens



DE 3 MERKEN BENZINE BLADBLAZERS DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDEN:

 

  • Husqvarna  
    Husqvarna bladblazers, zowel handgedragen als ruggedragen bladblazers met vele slimme, praktische functies. Deze zijn allemaal ergonomisch ontworpen voor eenvoudig gebruik, met een hoogwaardige blaascapaciteit en geweldige hantering. Deze zijn ideaal voor huiseigenaren. Professionele bladblazers van Husqvarna hebben veel vermogen en zijn ontworpen voor veeleisende taken. Een effectieve ventilator gekoppeld aan de krachtige motor zorgt voor een hoog luchtdebiet en hoge snelheid. Een commercieel luchtfilter zorgt voor een lange gebruiksduur en het draagstel heeft brede schouderbanden.
  • ECHO
    Bent u op zoek naar een bladblazer die uitstekende prestaties combineert met het hoogste gebruikscomfort? Dan kunnen wij u van de ECHO bladblazers aanbevelen! Keuze uit handgedragen of ruggedragen modellen. Een werkelijk superieure en comfortabele bediening . De ruggedragen bladblazers zijn voorzien van een zacht comfortabel harnas.
  • Billy Goat 
    Billy Goat beschikt over een complete lijn van bladblazers en bladzuigers. In ons assortiment zijn dit bladblazers en zuigers op wielen. Er zijn tal van accessoires verkrijgbaar. U zult versteld staan van de prestaties van een Billy Goat bladblazer en zuiger. U bent in een mum van tijd klaar met het opruimen van uw tuinafval. Veel bladblazers zijn in staat om 3 rugblazers te vervangen!  Billy Goat heeft bladzuigers die veel worden ingezet bij: winkelcentra - maneges - begraafplaatsen - tennisbanen - kunstgrasvelden - parkeerterreinen - bedrijfshallen en tuinen voor het opruimen van blad - papier - blikjes - karton en ander vuil. 

 

 

Terug naar overzicht "Bladblazers vragen"